![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
As avea si eu o intrebare...Daca stie cineva vreo manastire de maici in Bucuresti, si cum pot ajunge la ea.Sau daca stie cineva vreun loc in care o persoana ar putea depune o munca in folos crestinesc, dar care sa nu necesite prezenta zi de zi.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
In Bucuresti (chiar in oras) nu sunt manastiri de maici. Exista "Schitul maicilor" (langa m-rea Antim), dar e biserica de mir. Pentru cealalta chestiune, poti incerca la azilul din Pipera, de pe linia tramvaiului 5 (spre Baneasa) unde stiu ca sunt ingrijiti de maicute. Sau la o casa de copii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna Irina,
stiu ca in Piata Natiunilor Unite, la Biserica Sfantul Spiridon Vechi, parintele de acolo -Ioan- construieste un asezamant pentru copiii strazii- poti merge sa vezi, sunt deja destul de avansati si e ca un colt de Rai in inima Bucurestiului, dupa parerea mea. Din cate stiu eu, vor avea internat, o cantina, cabinet medical, o scolicica pentru care parintele cred ca se va baza pe voluntari. Ar mai fi si Manastirea Christiana, -cu un spital in care slujesc maicute doctorite si asistente medicale, din pacate nu stiu prea multe si nici exact adresa dar te poti interesa. Numai bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-am mai amintit ceva: ProVita are o Filiala si in Bucuresti, stiu ca tin legatura destul de des (saptamanal) cu Parintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului. Vezi pe www.provitaortodoxa.ro
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca ti-am fost de folos. Nu stiu traseul 104, iti explic "babeste": cum mergi de la Unirii spre Izvor, cam pe la jumatatea distantei pe stanga. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu parintele Ioan ai vorbit?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar nu stiu sa-ti spun mai mult, Irina, tu incearca oricum. Poate te-ai putea ocupa de cei mai micuti.
(As fi de parere ca, daca mai doresti sa continuam discutia aceasta amandoua, sa o facem prin mesaje private.) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 20:53:52 |
Imbracamintea monahala si tunderea parului | Marius22 | Calugarul | 13 | 26.01.2012 16:34:42 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 09.12.2010 00:54:23 |
Stefan cel Mare si Sfant in rasa monahala? | costel | Pelerinaje la locuri Sfinte | 17 | 02.07.2010 16:23:24 |
cum e viata....... | simi | Generalitati | 7 | 08.07.2008 22:34:17 |
|