![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nebunie e sa crezi ca ceva s-a facut singur. |
|
|||
|
|||
![]()
Am fost de curand in Cimitirul Giulesti, la capatul tramvaiului 44 (Bucuresti), la moastele parintelui Ilie Lacatusu. Fara indoiala ca acesta a fost un preot deosebit, un preot cu mult har, care si-a inteles bine menirea , a suferit pentru convingerile sale, un preot care a ajutat multa lume sa-L cunoasca si sa-L simta pe Dumnezeu.
Cand m-am intors, parca pluteam. O pace interioara a pus stapanire pe mine. Si alti oameni simteau la fel. De ce acest preot s-a rugat in timpul vietii? Iata ca sfintele sale moaste ne dovedesc ca nu s-a rugat degeaba. Rugaciunea ne ajuta, ne mentine in comuniune cu Dumnezeu si chiar are puterea de a ne sfinti sufletele si trupurile. |
|
|||
|
|||
![]()
AM vazut si prin tramvaiele din iasi o serie de afise : "Daca Dumnezeu exista, in lume nu era atata suferinta".Campania asta era insotita de o lansare de carte a FRATIEI GRAALULUI,carte care are acelasi nume ca si sloganul campaniei.
Si sa stiti ca sunt destui cei care merg la astfel de intruniri.Intr-adevar omul are liberul arbitru,iar despre ortodocsi ne asteptam sa selecteze ce e bun si ce e vatamator pt suflet..dar..uitati-va si voi in jur..macar la tinerii din ziua de azi...cati dintre ei aleg sa mearga la o conferinta ortodoxa...si cati ar merge la lansarea aceasta de carte.Avem liberul arbitru...dar nu mai avem discernamantul de a alege binele. |
|
|||
|
|||
![]()
eu merg cu metroul zilnic dar n-am vazut nici o propaganda islamica..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate s-a renuntat la ea în urma protestelor, trebuia sa aiba loc în 15 septembrie-15 octombrie: http://www.voanews.com/english/archi...TOKEN=79279971 |
|
|||
|
|||
![]()
Am crescut in credinta ortodoxa si e putin probabil ca cineva sa-mi schimbe religia sau sa ma convinga sa intru in alta religie,cei din Anglia sa fie sanatosi ce fac ei acolo treaba lor atata timp cit nu vin aici sa ma plictiseasca cu aberatiile lor...multe tampenii au venit din occident de la oameni dastepti si totusi pe multi de aici din tara noastra nu a reusit sa-i schimbe, sa-i transforme in atei,asa ca ma indoiesc sa reuseasca si la noi sa circule acel autobuz intreg ......Sper din tot sufletul ca oamenii sa gandeasca mai mult cu sufletul si nu cu stomacul,ptr ca de obicei esti bine platit la inceput cand te convinge cineva sa intri intr-o secta(penticostali).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
O, Domnul meu si Creatorul meu, readu-l pe om la frumusetea cea
dintai, cu care l-ai creat pe el. Acest fel de om nu este lucrul mainilor Tale. Acest soi de om s-a creat el singur pe sine. Numele sau este boala - cum poate sa fi existat vreodata boala in mainile Tale? Numele sau e teama - cum ar putea vreodata teama sa izvorasca din Cel Netemator? Numele sau e rea vointa - cum ar putea vreodata reaua vointa sa provina de la Cel Biruitor? Umple-ma de Tine, o, sanatatea mea; umple-ma cu vesnica Ta lumina a diminetii si fa ca boala, teama si reaua vointa sa se evaporeze de la mine, intocmai precum o mlastina se evaporeaza in prezenta soarelui si se transforma intr-un camp fertil! Sf Nicolae Velimirovici ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
zeul judeo- crestin si rechinul "Probabil nu exista" deriva din lipsa oricarei dovezi pentru existenta zeului iudeo-crestin si e justificata aceasta expresie .... Daca consideri ca nu e justificata te rog elaboreaza si prezintane o dovada LOGICa |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 14:09:26 |
seductia pelerinajului - sau despre cum poate fi promovat un pelerinaj | andrei gaitanaru | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 12.06.2010 19:56:46 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 13:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 17:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 22:50:10 |
|