![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ma intreb citind mesajele voastre.
As face un sondaj de opinie cu urmatoarele variante: 1. cautati raspunsuri la intrebarile si dilemele voastre legate de ortodoxie, sau alte religii? 2. cautati sfaturi de viata 3. cautati contact, comunicare cu oameni ca voi, crestini 4. doriti sa invatati pe altii, sa-i ajutati cu ceva 5. alte motive |
|
||||
|
||||
![]()
pentru 1. Tu ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pentru ca anul asta am stat acasa cu copilul si probabil mi-a lipsit o activitate de acest gen (pe care o am, in alt fel, cu elevii).
|
||||
|
||||
![]()
penru 1. Tu ?
|
|||
|
|||
![]()
1,2, si 3
Vazusem o clipa si aici o posibilitate de a face sondaj, am pasat pe o tasta si am vazut optiunea, pe urma am pierdut-o nu mai stiu. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt pentru 3 si 4 :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Raspunsul meu este 3. restul (orice ,,rest")cade in sarcina duhovnicului.Este o autotitate absoluta pt. a invata sa traiesti ortodox.Dar se intimpla altceva.Cei care ajung duhovnici fac teologia iar in scoala invata fiecare dupa puterile sale : unul termina cu 10,altul cu 9,altul cu 8,altii mai rau decit atit.Toti ajung duhovnici dar nu toti cunosc f.f. bine sf. canoane (teoretic)si ca atare nici nu le patrund duhul.Si asa din ce inteleg ei ...invata si pe altii sa traiasca,le normeaza viata.Si daca si ei la rindul lor au duhovnici tot preoti de mir,caci la acestia ma refer,asemanatori(de multe ori nu cauta duhovnici monahi rigurosi,pt. ca stiu ei de ce)atunci si fii lor duhovnicesti sunt...tot ca ei ,cu pareri relaxate despre trairea crestina.
Daca la aceste metehne se mai adauga faptul ca trebuie sa fie din principiu ,,mai toleranti"ca sa nu fuga lumea de la bisericile lor si sa le scada veniturile atunci putem avea o imagine despre duhovnicii moderni ,ai zilelor noastre. Oarecum ajungem la vorbele lui Hristos:,,...orb pe orb calauzind...sfirsesc in groapa". Nu discut despre duhovnicii monahi care in f. multe cazuri au o sumedenie de fii duhovnicesti mireni.Multi mireni sunt astazi interesati de ortodoxia curata ,ne actualizata,ne modernizata,adica defapt de mintuire ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 12:40:53 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 16:04:32 |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 17:38:09 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 15:38:28 |
|