![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domne ajuta! Cine m-ar putea ajuta sa-mi dea informatii despre cazarea la manastirea Nicula... Va rog mult!
|
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles ca se poate caza, caci sunt multe locuri, mai ales in aceasta perioada, in care nu este hram, etc.
Maine s'ar putea sa fac rost de un numar de telefon, dar nu promit.
|
||||
|
||||
![]()
Numarul de la Manastirea Nicula. Sper sa fie inca bun.
0264 \ 416628
|
|||
|
|||
![]()
draga melena, eu merg de cativa ani la Manastirea Nicula este minunat si incep prin a-ti ura mult spor duhovnicesc din pelerinajul acolo. Pentru cazare trebuie sa iei legatura cu unul din calugarii care sunt la magazinul din incinta manastirii iar in cazul in care nu gasesti pe nimeni acolo suna la staretie, apoi vei lasa buletinul parintelui care se ocupa de cazare. De obicei se cazeaza maxim 2 nopti. Este indicat sa te implici la treburile casnice care sunt pe acolo deoarece este mare nevoie. Un singur sfat am ptr tine: intreaba si vei fi indrumata cu drag. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai este valabil numarul acesta, ci 0264/241835! Doamne ajuta!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pelerinaj la manastirea nicula | anaira | Generalitati | 1 | 01.08.2011 10:40:12 |
intrebare-Manastirea Nicula | gheorghie | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 31.07.2011 22:44:52 |
Manastirea Nicula | herta iuliana | Intrebari utilizatori | 0 | 28.02.2011 11:02:19 |
Manastirea Nicula | Madalina_2010 | Generalitati | 8 | 23.10.2010 19:30:13 |
rugaciune...descoperita de un preot de la man.Nicula | alexya89 | Rugaciuni | 2 | 11.08.2009 03:43:09 |
|