![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Isi aniverseaza ziua,sanatate si zile binecuvantate de Bunu Dumnezeu .
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Le urez si eu LA MULTI ANI tuturor Dumitrilor si Dumitrelor. Sa ne traiti intru multi si fericiti ani!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.crestinortodox.ro/forum/a...hp?albumid=272 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Dimitria, sa fii sanatoasa si sa o asculti pe mamica!
|
||||
|
||||
![]()
Draga Mara, mi-a soptit cineva ca azi e ziua de nastere a fiului tau DANUT. Iti doresc sa ai parte numai de bucurii, sa fiti sanatosi cu totii, Maica Domnului sa va acopere si sa va pazeasca sub Sfantul ei Acoperamant, pace si liniste in suflet!
|
|||
|
|||
![]()
"LA MULȚI ANI"sănătate,bucurii și împliniri doresc tuturor celor care zilele acestea când îl sărbătorim pe Sf.Dumitru,pe Sf.Dimitrie izvorâtorul de mir și care serbează ziua de naștere .
Pentru mine aceste zile au o încărcătură deosebită deoarece atât fiul cât și nora mea sunt născuți în aceste zile. Multe bucurii mi-a adus acest sfânt pentru care am mare evlavie. Last edited by dorinastoica14; 27.10.2009 at 14:38:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multe bucurii, impliniri si sanatate sa va dea bunul Dumnezeu, tie, fiului tau MIHAI si sotiei lui ELENA, ca in aceste frumoase zile si-au serbat ziua de nastere. Doamne ajuta! icamilin
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu da Dumnezeu copii tuturor celor ce-si doresc? | sophia | Botezul | 6 | 08.05.2009 22:49:13 |
Multumiri tuturor celor care s-au rugat pentru mine | patinina34 | Generalitati | 6 | 26.01.2009 04:46:36 |
ANI MULTI SI SANATOSI SPRE BINELE TUTUROR,PARINTE | aez | Generalitati | 4 | 08.08.2008 06:55:06 |
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns | Dorotheea | Maslul | 6 | 09.03.2007 16:41:32 |
LA MULTI ANI DE SF. DUMITRU! | elena | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.10.2005 14:15:24 |
|