![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
numele meu e tanty, acuma am facut cont pe acest site, dar defapt in fiecare zi intram pe acest site pentru a-mi hrani sufletul , dar nustiu dc nu am facut cont pana acum!vad ca pe aici este lume din toate colturile lumii,romanii de ai mei!! as dorii sa -mi fac prieteni-prietene pe teme religioase , si dc nu sa vb despre orice!! despre mine va spun ca sunt o persoana sincera si mai ales cu frica de DUMNEZEU! CRED IN DUMNEZEU CU TOATA FIINTA MEA ! va pup! astept sa vorbim!! DOAMNE MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna, tanty! Bine ai venit!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bine ai venit Tanty12 poate ne spui si unde locuiesti.
Doamne ajuta Vassy
|
|||
|
|||
![]()
Bine ai venit, Tanty !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim. Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea. Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat. |
|
||||
|
||||
![]()
Mult folos duhovnicesc si fereste-te de polemici!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Buna seara | kattyyy | Tinuta in Biserica | 24 | 12.06.2011 14:22:28 |
Buna seara tuturor utilizatorilor acestui forum | Ilinca | Teologie si Stiinta | 16 | 16.05.2011 22:51:56 |
buna seara! | georgiana_master | Rugaciuni | 4 | 31.10.2006 14:32:43 |
|