![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sau poate ca ma insel.te rog frumos sa mi spui cum ai dobandit podoaba capilara,e de o frumusete rara si mai mai ca ma apuca invidia.cred ca podoaba ta capilara naste o asemenea intelepciune de o asemenea raritate. Last edited by rainrainbow; 01.03.2013 at 20:38:04. Motiv: modificare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovivivi; 05.03.2013 at 15:53:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by fallen; 07.03.2013 at 21:50:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De foarte multe ori ,voia noastra nu e identica cu voia Domnului. In acest caz ar trebui sa renuntati ,sa incercati sa traiti o viata departe de aceasta persoana care nu va vrea de sotie Nu intotdeauna ii putem aduce pe cei apropiati la mantuire si cel mai greu e cand intre cei doi nu exista o relatie binecuvantata de Dumnezeu Daca vreti o schimbare in bine a partenerului cununati-va la biserica si ceva se poate schimba Inainte de cununie trebuie sa va spovediti ,atat d-voastra cat si viitorul sot |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://ro.scribd.com/doc/51965513/Ni...rovici-Casiana Dumnezeu ne daruieste fiecaruia cate o cruce. Ia legatura cu un duhovnic bun care te va povatui ce sa faci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Coincidenta sau miracol?...multe "coincidente"
M-am mutat in Bucuresti cand am gasit un loc de munca in administratie. Am intrat la o directie unde nu aveam studii potrivite, bine ca am stiut la examen...Am ramas 8 luni la acest loc de munca...timp in care am facut un singur curs (la vremea respectiva se partipa la multe instruiri, seminarii, cursuri...eram in perioada de preaderare), cursul viza afacerile europene. Dupa 8 luni am obtinut o bursa si un an de zile am studiat in strainatate. M-am intors si am vrut sa ma angajez in aceeasi institutie la o directie de specialitate (in domeniul studiilor... acum aveam o multime de cursuri de specialitate)...numai ca s-a nimerit sa fie scoase posturi la concurs la: afaceri europene. Am luat examenul... In facultate am studiat fizica si chimie...bursa era normal sa o am intr-un astfel de domeniu...ei bine bursa am obtinut-o la o facultate cu acelasi domeniu ca si institutia unde lucrez, un domeniu diferit desi cu oarecare "radacini" comune. |
|
|||
|
|||
![]()
Minune.. eh despre minuni am multe sa zic...
Mai intai ca Dumnezeu mi-a aratat adevarul despre realitate.. A doua este ca mi-a dat puterea sa lupt impotriva masoneriei si a altor culturi satanice. Bafta. |
|
||||
|
||||
![]()
Si cam cum lupti impotriva masoneriei?
|
||||
|
||||
![]()
Stăteam și mă gândeam la o minune care mi s-a întâmplat, ceva mai deosebit să scriu și eu aici, dar mi-am dat seama că nu pot numi una singură. Dacă stai să te gândești cu adevărat, ori ți se pare că nu ai avut parte de niciuna, ori ți se pare că toate detaliile vieții tale au fost miracole adevărate.
E un citat care umbla pe net si e atribuit lui Einstein. Nu stiu daca e al lui sau nu, dar mi se pare mare adevar: Există două moduri de a-ți trăi viața: ca și cum nu ar exista miracole sau ca și cum totul ar fi un miracol.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor | Lucian008 | Spiritualitatea ortodoxa | 29 | 08.06.2014 02:40:20 |
va rog!!!spuneti-mi ce sa intamplat !!! | Klapeman | Intamplari adevarate | 9 | 28.07.2010 12:47:06 |
Mi s-a intamplat un miracol? | mehiel | Nunta | 12 | 18.10.2008 13:25:24 |
|