![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da ,Mai am un singur doar!si ca poezie si ca romanta,si Luceafaru,ele mi-au bucurat copilaria,adolescenta si tineretea
|
||||
|
||||
![]()
Mai am un singur dor -ca poezie si romanta si Luceafarul,ele mi-au bucurat copilaria,adolescenta si tineretea.
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=black][SIZE=3]"[/SIZE][/COLOR]Mai greu de suportat[SIZE=1][COLOR=navy]
[SIZE=3][COLOR=black] decât fericirea, nu e nimic! Sau în orice caz posibilitatea de a avea totul Pe care în această parte de lume O numim fericire. A fi totul este dimpotrivă O exultantă suferință. A fi totul înseamnă a fi în stare Să suferi în locul tuturor, A încerca să vezi cum e să fii celălalt, să fii altul, Cum e să nu mai fii tu, Cum e să nu mai fii." PS Dedicatie ptr a ii ura o noapte cat mai usoaaaaaaaaaaara[SIZE=1][COLOR=navy][SIZE=3][COLOR=black] ![]() [/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=navy][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=1][COLOR=navy][SIZE=3][COLOR=black]"Existã douã pãcate din care toate celelalte derivã: nerãbdarea și indolența. Din cauza nerãbdãrii au fost alungați din Paradis; din cauza indolenței nu se întorc. Dar poate cã existã un singur pãcat: nerãbdarea. Din cauza nerãbdãrii au fost alungați, tot datoritã ei nu se mai întorc." [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Marina, ortodox indepartat ! Ce-ti pasa, aici e frig, la tine-i vara, o vara dupa care tanjesc atat de mult .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu tanjesc la vara dar parca mai mult tanjesc la iarna,la Nasterea Domnului,la bradul de Craciun,la colindele care iti ung sufletul si la peisajul rupt din Rai. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Marina ,Ortodox indepartat ! Ce-ti pasa, aici e frig, la tine-i vara, o vara dupa care tanjesc atat de mult .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Pleaca ursul in padure
Sa culeaga fragi si mure. Dar nu ia la intamplare, Orice mura-i iese -n cale, Ci le-alege fara graba Si le cantareste-n laba. Ca sa fie aratoase, Nici uscate , nici zemoase, Dolofane , rosioare, Nici prea dulci, nici acrisoare. Apoi scoate, tacticos, Un butoi de miere gros Si-nghite pe saturate Mure-n miere inmuiate. Ar mai tot manca "plapandul", Dar si-a cam pierdut avantul Fiindca burta-i ursuleasca Gata sta ca sa plesneasca. Sade ursul sub umbrar Motaind sub cerul clar: -Tare-s , Doamne, multumit, Ca si astazi am postit!" scrisa de Monahia Antuza |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte frumoasa si sugestiva poezie,Theo....
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|