![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Mi s-a intamplat si mie de cateva ori.Nu stiu de ce.Sunt poate pure coincidente sau cine stie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Oricum ai ceas si la mobil si 99,99% din romani au mobil, asa ca poti sa renunti la cel de mana...lol |
|
|||
|
|||
![]()
O explicatie sau mai multe s-ar putea totusi sa existe.
O explicatie ar fi ca nimic nu este intimplator ci se deruleaza sub indrumarea divina. Apoi cifrele in sine ar putea avea o anumita simbolistica , un mesaj. O simbolistica simpla si la indemina este cea din numerologie. Alta simbolistica legata de "fara un minut" si de "fix" ar putea fi una spirituala -cum s-ar zice am ajuns in ultimul ceas inaintea Judecatii si din acel ceas mai este doar un minut , iar din alte puncte de vedere unele lucruri deja au ajuns la "fix" -unele deja se deruleaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mie mi se intampla des faza cu 10:10, 11:11 si asta tot de ani,iar eu in coicindente nu cred. Mi s-a parut interesant,amuzant chiar,dar nu am gasit o explicatie mai profunda si nici nu am vrut sa speculez,sa imi dau cu presupusul pentru ca as putea sa ma insel.
|
|||
|
|||
![]()
E o chestie pur psihologica. Nu inseamna decat ca mintea dumneavoastra e setata sa se uite la ceas chiar in momentele respective. Cel putin asta cred eu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si mie imi parea interesant faptul ca ma uitam la ceas numai la 4:44,dar doar interesant...nu o sa fac o obsesie din asta sau sa caut un mesaj ascuns;daca Divinul vrea sa-mi comunice ceva sigur o face prin niste semne sau revelatii mai profunde...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iti marturisesc insa, ceva din experienta mea....in perioada cand eram in liceu ma trezeam din somn de multe ori la 1:10 dimineata. Dupa cativa ani m-am casatorit si la 2 ani de la casatorie l-am nascut pe fiul meu....ghici la ce ora a fost declarata nasterea? La 1:10! Nu are rost sa cauti explicatii pentru ca nu-si au rostul iti pierzi timpul inutil....lasa-te in voia Domnului! Cu ani in urma aveam o fobie ca sa spun asa in legatura cu ziua mea de nastere. Imi era frica ca voi muri pentru ca constatasen eu ca multe persoane dintre cele pe care le-am cunoscut murisera in preajma zilei lor de nastere, si , atunci traiam cu frica asta de moarte in suflet. Acum nu mai am deloc frica asta, ma las cu totul in voia Lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Sper sa fie ceva doar pe fond psihologic.Adica asta vreau sa cred. superstitiile de genul :te iubeste /nu te iubeste le exclud.:))
Foarte intersanta povestea doamnei cu ora 1:10. Eu am mai observat de-a lungul timpului ca cifra 9 joaca un rol important.Mi s-au intamplat evenimente care mi-au schimbat viata la varsta de 9 ani,sau pe data de 9 a unei anumite luni,ori in anul 2009,etc. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate exista biserica fara canoane? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 20.11.2009 01:31:57 |
EXPLICATIE | cristina83 | Generalitati | 12 | 10.05.2009 12:53:41 |
|