![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cauta in mesajele lui geo si vei gasi un link spre un blog special creat de el pentru marturii ale minunilor Sfantului Nectarie.
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru raspuns.
|
|||
|
|||
![]()
M-am rugat foarte mult sa ajung sa am o icoana cu Sfantul Nectarie. Si ieri am primit o veste atat de buna. Cineva mi-a cumparat si a spus ca mi-o trimite...Nu va pot explica cata bucurie am simtit in acel moment.
Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca ai harazit sa primesc icoana Ta. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Un_trecator;355673]M-am rugat foarte mult sa ajung sa am o icoana cu Sfantul Nectarie. Si ieri am primit o veste atat de buna. Cineva mi-a cumparat si a spus ca mi-o trimite...Nu va pot explica cata bucurie am simtit in acel moment.
Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca ai harazit sa primesc icoana Ta. Doamne ajuta![/QUOT Iar eu iti trimit o poza cu icoana Sf. Nectarie de la o biserica din Ierusalim...sper sa-ti fie de folos !!! Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=MartaP;359881]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua...incep direct fara alte introduceri...la sot la servici sunt probleme ca peste tot si de cateva luni tot se anunta disponibilizari dar a ramas totul la nivel de zvon dar ieri i-a anuntat seful dupa o sedinta ca din cati sunt trebuie sa ramana doar jumatate, el cum nu are pe nimeni in "spate" sigur era pe lista celor care trebuiau sa plece. Am fost suparati ieri dar nu ne-am pierdut speranta si credinta si am mers la moastele Sf Nectarie si L-am rugat sa nu-l dea afara, sa-si gaseasca in alta parte sau orice numai sa nu ramana fara salar si azi ce credeti....l-a anuntat ca va fi transferat pe alt departament unde e mult mai bine...Doamne nu-mi venea sa cred ... inca nu sunt stabilite detaliile, totul e la nivel de discutie dar Sf Nectarie mi-a dat un semn...atat de repede...si noi suntem atat de pacatosi. Ii multumesc din suflet Maicutei Domnului si Sf Nectarie ca s-au rugat la bunul Dumnezeu pentru noi sa ne fie bine. Doamne ajuta si sa credeti mereu si veti fi ascultati.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum pot spune cu inima impacata:" si pe mine m-a ajutat Sfantul Nectarie!" Gandind ca nu mai am solutii, iata ca prin rugaciunile Sfantului Nectarie m-a ajutat Dumnezeu si mi-a adus aproape persoana scumpa sufletului meu, pe care credeam ca am pierdut-o definitiv. Cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom casatori si tot cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom continua povestea! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS Asta este ultima mea postare pt tine...ca sa nu mai ai senzatia ca te bag in seama..... |
![]() |
Tags |
ana |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 01:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 06:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 22:47:33 |
|