![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@ucenic: cred ca n-ati inteles si nici cunoscut traditia ortodoxa. Asa se explica si de ce ati parasit Ortodoxia. Last edited by ioanna; 08.05.2012 at 11:37:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sincer, pe "ucenic" nici eu nu l-am inteles, deoarece el insusi a spus ca in momentul in care unii din coreligionarii lui au criticat anumite invataturi ortodoxe, el a sarit in apararea ortodocsilor spunandu-le acelora ca daca ar cunoaste invataturile ortodoxe pe care le critica, nu le-ar mai critica....ei bine, in acest context, ucenicul de ce a parasit Ortodoxia in conditiile in care el a "inteles" acele invataturi??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Traditia si Sf.Evanghelie lasata de Hristos este cea ortodoxa. De altfel El a spus "Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece." Sectantii au modificat cuvintele sfintei Evanghelii dupa bunul lor plac,au desfiintat sfintele Taine ,etc Or sa isi primeasca ei osanda daca nu se vor intoarce la ortodoxie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă laud că vă aduceți aminte de mine și că țineți tradițiile așa cum vi le-am transmis (1 Corinteni 11:2) uite, iti pun si o traducere americana: American Standard Version Now I praise you that ye remember me in all things, and hold fast the traditions, even as I delivered them to you. |
|
|||
|
|||
![]()
ioana gasesc un lucru normal sa-ti aperi credinta,dar nimeni nu idolatrizeaza biblia .odata un coleg ortodox era foarte contrariat cum de ma port cu biblia in asa fel ,o rasfoiam, notam pe ea si chiar m-a surprins atitudinea lui .nu e ca un talisman sa o porti in geanta sau s-o ti la cap.Desi cand am inteles mantuirea si fugeam din armata acasa saptamanal aveam biblia la mine si ma rugam sa nu ma prinda, cam 2 ore cu trenul.nu credeam in puterea prezentei ei dar in primii ani ai credintei nu cred sa ma fi despartit vreodata de ea.cum se spunea mai sus cuvantul e viata dar Duhul LUI Dumnezeu ii da aceasta viata.sunt oameni care n-au mantuirea si stiu biblia mai bine ca mine de ex.stai putin si cugeta ai vrea sa fi iertata??spune ioana vrei sa fi iertata??...asta te intreaba Domnul.lasa totul,ganduri,traditie dogma absolut tot si spune ce vrei de la Domnul Isus?personal de la El, ce vrei vei capata.cei ce vor sa fie judecati pt faptele lor vor fi,cei ce vor iertare vor gasi ,ce Domnul e mincinos?nu ne poate ierta?dar uita-te la sufletul tau si spune ioana vrei sa capeti iertarea?si cand vei capata iertarea,si vei crede vei fi si tu socotita ratacita de cei din casa si familia ta si de alti confrati.sunt probabil multe culte protestante ,,-si-ti dau dreptate-,,care prin felul lor de manifestare nu arata voia Domnului dar asta nu te poate impiedica sa gasesti Adevarul nu doar sa-l cauti.Domnul Isus sa te binecuvanteze cu dorinta de a-l cunoaste
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 08.05.2012 at 11:59:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel poti sa gasesti destui europeni sau asiatici din tari nonmusulmane care s-au convertit la religia musulmana sau la oricare alta religie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Babele evlavioase merg la absolut rugandu-se, iar filozoful trancandind silogisme (Petre Tutea) Last edited by ioanna; 08.05.2012 at 12:29:50. |
|
|||
|
|||
![]()
da ai dreptate,se intampla fenomenul dar intreaba-i ce au gasit?au gasit viata vesnica ,au inima impacata cu Dumnezeu ca nu le mai tine in seama pacatele?au gasit credinta care-i o minune sa poti crede ca vei trai vesnic cu Domnul ?cu Domnul Isus??ca nu vor mai fi judecati?bineinteles ca-ti vor raspunde ca nu,n-au gasit asa ceva...caci adevarata viata e o persoana reala nu o religie, nici una,e un om,un Dumnezeu e Isus Domnul si cuvintele Lui ,doar ale Lui trebuiesc socotite ca autoritate peste orice traditie,visuri,cugetari de-ale noastre si de-ale altora ..incearca te rog sa fi sincer cu tine si Domnul Isus sa te calauzeasca
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rezultate triplu test | Mirela0110 | Generalitati | 6 | 11.11.2010 14:01:12 |
Dialogul ,intre sinceritate si viclenie | flying | Generalitati | 3 | 09.06.2010 00:30:04 |
Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor | absolutep0wer | Generalitati | 7 | 08.06.2010 20:58:39 |
|