![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Avem si noi peste 1 saptamana de sfintit o casa noua....Am vorbit cu parintele si ne-a explicat ce trebuie sa facem insa am mai avea si o fantana de sfintit si un sarindar de vii cu toate acestea.....Daca este cineva care are cunostinta despre asa ceva va rog sa imi spuneti si mie ce se face exact.Nu as vrea sa fac lucrurile astea importante cu nevrednicie...:o
|
|
|||
|
|||
![]()
sarindarul este pentru 2 persoane apropo....
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai ine este sa-l intrebi pe preotul din parohie,pt ca sunt mici amanunte care stau in puterea preotului sa le decida in astfel de situatii!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog as avea nevoie de un ajutor . | biancaalexa | Pelerinaje la locuri Sfinte | 11 | 10.03.2011 19:35:06 |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 16:32:09 |
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 23:52:32 |
as avea nevoie de un sfat | cosmopolitan | Intamplari adevarate | 35 | 26.06.2008 02:46:05 |
sfaturi pt cei care au nevoie | anna13 | Intamplari adevarate | 2 | 29.10.2006 16:57:48 |
|