![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si te cinstesti singura cu 200le, iti cumperi un smartphone entry level. Sau, la asa "credinta" chiar si "sotzul", il boteaza pastafarian. Cica plange mai putin si poarta noroc in viata. Asta e zeul ateilor, BTW. Si cand o sa fie mare, o sa aiba un buletin asa: ![]() Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.09.2015 at 15:24:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai întrebat Biserica și Ea ți-a dat cu flit?
Eu trec printr-o situație grea pentru ca nu îmi găsesc un job,am cate 2-3 interviuri pe săptămâna. Când ma plâns și eu Duhovnicul ce crezi ca mi-a răspuns? Sunt puturos de asta nu am un job,mișto nu? Asta înseamă incurajare,lovește-l și mai tare. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintii, fratii nu ii alegi, dar duhovnicul da..
Si acum, ce ai vrea sa zicem ca nu e asa? El ar trebui sa te cunoasca destul de bine, nu? Apropo, ce specializare ai?
|
|||
|
|||
![]()
Nu am studii superioare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur că și ei au nevoie de bani, însă nu pentru sfintele taine, care sunt de neprețuit și nu le aparțin. Și dacă există preoți care condiționează săvârșirea lor de plata unei taxe, atunci îmi pare evident că banii nu trebuie asociați în niciun fel cu aceste slujbe. Biserica nu se finanțează de azi, de ieri și în tradiția ei se pot găsi modalități mai potrivite. De fapt, astea au fost, dintotdeauna, donațiile; care trebuie să fie tot atât de mari sau de mici cât este dragostea pe care o au creștinii pentru Biserică. Și dacă vedem că sunt modeste, să mai ațâțăm dragostea, nu? |
|
||||
|
||||
![]()
Ai perfectă dreptate. Pe de altă parte, am serioase, da' serioase rău, îndoieli că lucrurile stau chiar așa în ceea ce privește acei 450 de lei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana la urma discutam in definitiv de o diferenta de 250lei (de la cat s-a declarat dispusa sa plateasca la prima taxa iesita in cale). In al doilea caz nici macar nu i s-a cerut o taxa, ci doar "sa aiba credinta". Sigur, e cu doua taisuri, dar din ce stiu, banii se dau dupa, daca nu ii convine preotului ce face, retrage botezul?
|
|||
|
|||
![]()
Totusi, o meserie la care sa te pricepi, bine bine?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa mi se parea si mie normal sa se intample, mai ales ca am fost atata timp la biserica... Sa sti ca si eu m-am gandit sa botez la spital, sa stiu ca e botezata, sa nu mai avem discutii pe urma, dar unde am nascut eu nu e biserica terminata si preotul nu l-am vazut... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiam ca aici in cartier e scump,doar ai mei nu -au crezut...intr'un fel e si vina lor ca ei sustineau sus si tare ca o putem boteza oriunde si o poate botza orice popa ca " tot aia e"...( asta ca sa n mai insist eu ca treuie neaparat sa tin legatura cu pr meu)... si uite ca nu e tot aia ![]() Iar prcu cre am vb la telefon, stiam canu are toate tiglele pe casa si ca sufera de teoria conspiratiei, dar nu nteleg dd ce dc taxele sunt legale si ofiialenu Z putut sa mi spuna la telll |
|