|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Ideea este ca, la fel de usor cum iei intelesul luceafarului folosit de Isaia poti sa iei alte contexte, unde nu se refera la un inger decazut. |
|
|||
|
|||
Citat:
Oricum polemica ta cu Igor si-ar fi avut rostul daca Eminescu ar fi scris Luceafarul inainte sa existe Dante. Altfel oricum nu conteaza, se putea si el referi si la satana post Dante. |
|
|||
|
|||
o doamne
Exista 1 singur Dumnezeu dar oare altii stiu asta ?
|
|
||||
|
||||
Din lumea frățiorilor risipitori în ereziile neo-protestante:
Pastorul / predicatorul, la unul din cele peste 60.000 de culte neo-protestante din America, cu două soții: http://supertari.ro/main/are-doua-so...a-de-dragoste/ Poligamia mai este permisă și încurajată și în cultul neo-protestant al mormonilor, precum și în păgânismul islamului. Orice alt comentariu e de prisos... No comment... Nu mă mai miră nimic, înșelările își pun mereu propriile reguli și granițe. Doamne miluiește.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 25.07.2016 at 03:46:05. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
Știi doar să acuzi, să arăți cu degetul, să arăți problema, fără să arăți nici o firimitură de soluție... Dar totuși există întoarcere, pocăință, lepădarea omului celui vechi, îmbrăcarea omului nou în Hristos, asta-i misiunea preoților în parohii, asta-i misiunea Sfintelor Taine a Spovedaniei, Împărtășaniei, Maslului, Cununiei, Mirungerii, asta-i misiunea Bibliei, a apostolilor, Sfinților Părinți, Episcopilor, Preoților, Diaconilor, diaconițelor, preoteselor, cantorilor, și a toată suflarea creștinească. Câte rugăciuni ai făcut frăția ta pentru iertarea păcatelor și întoarcerea oițelor risipitoare, femeile neputincioase de iubire, care au avortat ? Sau rugăciuni pentru cei avortați ? Poate genii, poate pustnici, poate se ridicau preoți de renume din avortați, precum părintele Cleopa Ilie, poeți, chimiști, biologi, etc. Câte lacrimi ai vărsat frăția ta pentru fiecare om din cei 14 care mor de foame pe minut, da pe minut, din cei peste 900 de milioane de oameni, care azi, acum, sunt subnutriți și malnutriți pe tot pământul. Da, 21.000 de oameni mor de foame, la fiecare 24 de ore, în fiecare zi, săptămână, lună. Da, azi, iulie 2016... 14 oameni pe minut... Câte 1, un om, la fiecare 4 secunde... 7.665.000 de oameni... Mor de foame în fiecare an... De foame ! Că n-au ce să mănânce ! Iar asta de zeci de ani de zile... Îți pasă? Ce faci? Ce anume faci? Poftim, desigur, să nu cumva să fi ispitit iar cu înșelări și să crezi iar că mint, fiindcă nu mint - http://www.poverty.com/ Ce anume faci concret pentru cei avortați sau muritorii de foame ? Fățarnicule, sau cumva cochetezi cu nebunia poligamiei ? Fățarnicule și fariseule, asprule judecător și astea sunt cifre aiurite și mincinoase ? Ca ale lui Ion Pop, nu ? Trezește-te, ALINE ! Trezește-te până nu e prea târziu...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 25.07.2016 at 14:52:29. |
|
||||
|
||||
Nu știu eu și nu știi nci tu, Emiliane, ce face Alin în viața particulară, cât se roagă sau ce milostenie face, și în orice caz nu-ți este dat ție să judeci asta.
Dar, până una alta, în spațiul public vedem ce face, și bine face, și anume că îi pune la punct pe cei care vin cu scorneli mincinoase și cu bârfe de 2 lei de pe siteuri gen supertari punct ro, așa cum ai făcut tu, și care transformă imaginea credinței ortodoxe în obiect de batjocură.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
GOOGLE, aduce nemurirea, din laboratoarele secrete din SUA (?) http://www.romanialibera.ro/special/...379592?c=q2562
Un foarte scurt și rapid studiu: Gog și Magog, vor fi generalii cei mari ai lui Satana, ai diavolului, când se vor bate cu Sfinții lui Hristos, spune Scriptura. "Gog"? Mă gândeam acum nu mult timp... "Google"? Înfiorător. EL, înseamnă Dumnezeu, prescurtat de la Elohim. Iar cum demonii întorc pe invers tot, ca să batjocorească, ei nu spun EL, fiindcă înseamnă Dumnezeu, ci LE, deci atunci va rezulta Goog-le, care se traduce: - cel/cei ce luptă împotriva lui Dumnezeu -. P.S.: Mihai, eu n-am batjocorit credința creștină, niciodată în viața mea, aici în topic sunt știri din lumea neortodoxă, recitește titlul topicului, te rog.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 03.08.2016 at 20:01:43. |
|
||||
|
||||
Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
Cum anume, frățior iubit? Te rog să-mi arăți batjocura mea.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|