Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sarbatori > Sfintii Apostoli Petru si Pavel

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2011, 21:33:43
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Smile Iertarea lui Petru si repunerea lui intre apostoli

Sfanta Evanghelie dupa Ioan, cap.21:
15. Deci dupa ce au pranzit, a zis Iisus lui Simon-Petru: Simone, fiul lui Iona, Ma iubesti tu mai mult decat acestia? El I-a raspuns: Da, Doamne, Tu stii ca Te iubesc. Zis-a lui: Paste mieluseii Mei.
16. Iisus i-a zis iarasi, a doua oara: Simone, fiul lui Iona, Ma iubesti? El I-a zis: Da, Doamne, Tu stii ca Te iubesc. Zis-a Iisus lui: Pastoreste oile Mele.
17. Iisus i-a zis a treia oara: Simone, fiul lui Iona, Ma iubesti? Petru s-a intristat, ca i-a zis a treia oara: Ma iubesti? si I-a zis: Doamne, Tu stii toate. Tu stii ca Te iubesc. Iisus i-a zis: Paste oile Mele.

Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce ai zis lui Petru : „Ma iubesti?” da-ne si noua pocainta lui si intrebandu-ne si pe noi, sa raspundem ca si el : „Doamne, Tu sti ca te iubesc!” (Acatistul catre Atotputernicul Dumnezeu)

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel cristiboss56 Postul 117 12.06.2017 05:47:29
Ce e iertarea? Marta Pocainta 99 11.11.2014 17:02:37
Imbratisarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel vesalonmaricica Intrebari utilizatori 2 31.05.2010 11:56:09
Lansare de Micromonografie a Bisericii " Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Chichis cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.05.2010 16:29:29
Iertarea! amatyyy Umanitare 26 17.05.2009 13:56:37