|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
carti minunate pentru copii, cu reducere 20%
Dragi preoti, parinti, bunici, educatori,
Stimulati copiii sa citeasca si sa invete! Televiziunile promoveaza non-valori si nu fac decat rau copiilor! Va fac cunoscut faptul ca am gasit carti minunate pentru copii- la Editura Teora- care oferta pana la 31 ianuarie o reducere substantiala de 20%! Au Enciclopedii interesante, carti cu diverse activitati care sa-i tina departe pe copii de tot ceeace se difuzeaza pe canalele TV! Vizitati site-ul lor la www.teora.ro/bunvenit.html si intrati in sectiunea Carti pentru copii, la http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/bu...gi?database=16 Sper ca v-am dat o veste buna! |
|
|||
|
|||
resprect pentru articolul asta
|
|
|||
|
|||
Multumesc! Incerc si eu sa ajut cumva! Ma sperie cand vad atatia copii "strambi" de mici, atat la trup cat mai ales la suflet! Parintii nu mai au timp de ei, la scoala nu mai invata mai nimic... iar de la televizor... numai lucruri rele!
|
|
|||
|
|||
Multumesc pentru informatie. Oare mai e activa oferta? Stii cumva daca au si cartile cu Fram, ursul polar?
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciuni pentru copii | urzicuta | Generalitati | 14 | 24.07.2012 22:28:09 |
O Biblie pentru copii | Erethorn | Despre Sfanta Scriptura | 11 | 24.11.2010 14:31:32 |
rugaciune pentru copii | ginabadea | Pocainta | 4 | 19.03.2010 01:38:42 |
carti personalizate pentru copii | odett_style | Generalitati | 0 | 17.02.2008 19:12:22 |
|