![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Un Paste fericit pentru toti crestinii care sarbatoresc astazi invierea Domnului!
(Bine ar fi sa ne aducem mai des aminte de ceea ce ne uneste) |
|
|||
|
|||
![]()
Am scris mesajul asta azi dimineata si nu s-a mai lipit nimeni urarilor mele. Adica daca ne-am coborit sa le uram catolicilor este prea mult sa o facem si cu protestantii!
![]() Nu trebuie sa fi ecumenist ca sa te bucuri de bucuria celuilalt chiar daca-i samarinean! Sau altfel spus pentru asa ceva poti fi ecumenist! Noapte buna iubire crestina! |
|
||||
|
||||
![]()
Exista un topic si cu raspunsuri pe aceasta tema.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6030 |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, chiar daca scriu cu greseli, de citit citesc f. bine. Topicul de care vorbesti tu se adreseaza catolicilor. Cel care l-a deschis incepe cu : Paste fericit dragi catolici!!!
Acum eu am "prostul" obicei sa nu prea fiu offtopic! |
|
|||
|
|||
![]()
Happy Easter everybody!
Eu am scapat forumul in week-end-ul asta, ca nu mi-am vazut capul de treaba, tot pe la biserica. Cam trist, dar sper sa-mi revin si sa-mi aduc aminte de ce trebuie sa ma duc la biserica! |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a inviat pentru toti!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=Red]Hristos a inviat din morti[/COLOR]
(Marcu 16, 6): Iar el le-a zis: Nu vă înspăimântați! Căutați pe Iisus Nazarineanul, Cel răstignit? A înviat! Nu este aici. Iată locul unde L-au pus. [COLOR=Red]cu moartea pe moarte calcand[/COLOR] (2 Timotei 1, 10): "Iar acum s-a dat pe față prin arătarea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Cel ce a nimicit moartea și a adus la lumină viața și nemurirea, prin Evanghelie." [COLOR=Red]si celor din morminte viata daruindu-le![/COLOR] (1 Petru 3, 19):"Cu care S-a coborât și a propovăduit și duhurilor ținute în închisoare"
|
|||
|
|||
![]()
"Imnul Invierii este un strigat de triumf si de bucurie care ne ridica pana la cer, este o stare sufleteasca unica si incomparabila, este privilegiul si fericirea noastra de crestini!"
|
|
||||
|
||||
![]()
Amin. Frumos spus.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos a inviat! | Neagu Andrei | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 66 | 25.05.2023 16:05:04 |
Hristos a inviat! | florin7 | Intrebari utilizatori | 12 | 02.05.2012 11:44:58 |
Hristos a inviat . | cojanete | Intrebari utilizatori | 30 | 12.04.2010 15:16:30 |
Hristos a Inviat! | amatyyy | Generalitati | 2 | 10.05.2009 21:20:53 |
Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 22:18:35 |
|