|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Sfântul Ioan Gură de Aur a fost caterisit de un sinod și după reabilitat potum de altul.
|
|||
|
|||
Citat:
IPS Teodosnicul este din gasca cu sfantul episcop poponar Corneliu Bârlădeanu al Hușilor. Care NU a fost reabilitat. Ce ar pierde Daniel si Teofan daca Tomisul ar deveni mitropolie? |
|
|||
|
|||
Citat:
Mitropolia Munteniei ar pierde Dobrogea cu 2 eparhii Tomisul și Tulcea, Teofan Savu se și vedea patriarhul României așa ca un meci jucat, cum se visa Adrian Năstase sau Ponta președinte.
|
|||
|
|||
Citat:
Bine, tipul mi-a plăcut în pandemie, a fost foarte OK ca nu a vrut sa inchida bisericile. Dar nu-i corect sa nu arunc batjocura asupra lui in momentul în care tu-l compari nici mai mult nici mai putin cu... Sfantul Ioan Gura de Aur. Cand comiti astfel de blasfemii, o primesti. Citat:
Iar Teodosie a afirmat in repetate randuri ca nu doreste sa devina patriarh. Și chiar daca ar dori, poate s-o faca si din pozitia de arhiepiscop. Tinand cont de acest adevar, mi se pare fara noimă ce spui cu Teofan Savu. |
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Am dat un exemplu nesimțitule cu Sfântul Ioan Gură de Aur, nici măcar Sinoadele nu sunt infailibile dacă se exercită presiune. Greșeala mea e că te-am băgat din nou în seamă, tu până nu îți dă viața o lovitură nu te potolești să parazitezi un forum al unei credințe cu care nu ai nicio legătură, să te insinuezi în viața unei Biserici pe care o detești. Citat:
|
|||
|
|||
Asta am zis si eu, porcule! Ca atunci cand vorbesti despre Teodosie, NU poti dau exemplu pe Sfântul Ioan Gură de Aur. Dacă vrei sa dai un exemplu il amintesti pe Sfantul Episcop Poponar Corneliu al Husilor.
Abia atunci este un exemplu corect. Cel cu Sfântul Ioan Gură de Aur e o blasfemie. |
|
|||
|
|||
Citat:
Păi, pe bune, nu stiu care din noi doi detesta mai mult BOR. Majoritatea celor 58 de membri din Sfantul Sinod a declarat explicit ca ipochimenul tulbura pacea Bisericii și a societatii prin acte de razvratire si indisciplina iar tu-i canti osanale desantate si disperate si acuzi toti ierarhii numai sa-l scoti pe sanctionat basma curata. Pai e bine, e frumos? |
|
|||
|
|||
Citat:
Linisteste-te! Idolashul tau cu apucaturi de Shoshoaca e tras pe linie moarta, terminat, adio vise de marire. Ce nu pricepi tu e faptul ca sanctiunea care i s-a dat este pistol cu apa in raport cu amenintarea grozava ce i-a fost pusa in fata, in mod limpede: în cazul în care Teodosie va recidiva, indiferent de motivele invocate, să fie trimis în judecata Consistoriului Arhieresc Prim. Eh, aici e taina tainelor. Cine pricepe mesajul asta ramane ingrozit de gravitatea lui. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Si una si alta.
Da. Nu. |
|