Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2023, 23:49:19
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit Copii Indigo - Starchild

Buna seara si Doamne ajută!

Ati auzit vreodată de acest termen al copiilor indigo sau starseed child (Starchild) sau crystal child? Acesti copii care se nasc cu o inteligentă mai mare si au o frumusete mai mare decât a unui copil normal si ar avea anume har de clarviziune sau ceva de genul?

O să vă dau un exemplu sa vă uitati. O mamă medium a născut un copil. Amândoi sunt din America. Stiu foarte bine că persoanele medium sunt personaje negative care practica vrăjitoria sau vorbitul cu spiritele oamenilor decedati ceea ce E interzis prin cuvântul Domnului.

Mă uitam la câteva clipuri ale mamei lui și al copilului ei. Ei pot simti cică energiile. Mi se pare frumos cum povestesc despre anumite lucruri însă multe sunt controverse si mi-e mila sa ii judec, că na sunt frumosi asa la suflet și copilul E drăgălas încât nu ai vrea să zici ceva urat despre el. Ei sustin că oamenii care se sinucid se duc in Rai si pot vorbi cu ei, că Satana nu exista, si că reincarnarea exista, spun că Biblia a fost modificata, etc (mă gândesc eu la ce denominatii crestine chiar au făcut asta).

Ceea ce mi s-a părut interesant este cum spunea copilul că a canalizat energia unui om decedat ce se întâmplă cu sufletul lui după moarte când pleacă spre ceruri , că acesta traversează Universul, sistemul solar, galaxiile cu viteze mai mari decât viteza luminii si că ajungi în spatiul Alb (dincolo de Universul creat). Spatiul Alb e Raiul. Aici zice mai multe (nu trebuie să aveti Tiktok sa vă uitati, puteti să vedeti si asa)

Partea 1: https://vm.tiktok.com/ZGJojokjC/

Partea 2: https://vm.tiktok.com/ZGJo6JbsJ/

Eu nu pun botul prea mult la ce spun amândoi, chiar vin cu corecturi din religia noastră ortodoxă si cum E de fapt , daca citesc E bine , daca nu nu.

Voi ce credeti despre acest gen de copii?

Last edited by Adr.iu91; 05.11.2023 at 23:55:38.
Reply With Quote