![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu va este prea greu, in timpul rugaciunii, rugati-va si ptr. mine, am cateva zile proaste. Multumesc.:thumbsup:
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul sa te ajute!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubiti fratiori si surioare intru Hristos Domnul,
Saptamanile (de pe 25.06 pana pe 7.07) ce urmeaza inaltati o rugaciune si pentru mine si surioara mea(Claudia) si pentru toti colegii nostrii caci avem mare nevoie pentru examen (de bacalaureat). Doamne ajuta! nicoleta |
|
|||
|
|||
![]()
Maica Domnului sa va acopere cu sf Acoperamant.:)
jenica |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
saptamainele ce urmeaza inaltati o rugaciune si pentru mine(andreea) caci am mare nevoie pentru examen(conducere) |
|
||||
|
||||
![]()
Maica Domnului si Sfantul Grigorie sa te calauzeasca pe drumul de reusita la exameneul de conducere. Te voi pomeni cu drag in rugaciune. Ai grija de tine si studiaza intrebarile din carte.Vei reusi daca te increzi in bunul Dumnezeu, ca El ajuta pe toata lumea care ii cer ajutorul. Dupa reusita, nu uita sa le multumesti ! DOAMNE AJUTA-TI! icamilin
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
vreau sa va salut pe toti care cititi acest forum si sa va rog sa va rugati pt mine, pacatosul si netrebnicul, pt iertare de pacate si pt ca sa-mi lumineze Domnul mintea si sa-mi deschida sufletul spre El.
Dumnezeu sa va ajute pe toti care sustineti acest forum! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
si vreau sa va mai rog sa va rugati sa-mi dea Dumnezeu intelepciune si liniste sufleteasca pt ca sunt plecat printre straini si am cu mine surorile mele si un prieten de care trebuie sa am grija (din umbra pt ca au caractere puternice toti 3)...iar eu ma simt slabit dar nu pot sa arata asta nimanui...poate ma poate ajuta un preot. multumesc.
Doamne ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 12:55:40 |
Rugati+va si pentru mine! | andrutza151 | Umanitare | 23 | 11.07.2011 01:08:17 |
Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 13:16:23 |
Va rog, rugati-va pentru mine | maniucu | Generalitati | 28 | 20.03.2009 14:22:01 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 19:21:53 |
|