![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred, deci nu stiu sigur, ca nu prea era religios acest batran...dar era un om sensibil, sensibilitate care poate s-a acutizat in ultima perioada a vietii...probabil si datorita bilantului pe care il facea..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
de remarcat si puterea pe care ti-o da credinta de a duce crucea,exemplu:o cunostinta de 85 de ani,schioapa de la 18 ani cand in razboi o aschie de obuz a atins-o,credincioasa,care tot timpul zambeste ,desi e vai si amar de ea,si merge cu dzeu inainte,poate o ajuta si clarviziunea nativa,care o face sa vada mult mai clar realitatea;celalalt exemplu e format din mai multe batranici,unele deja la subsol,care si-au dus suferintele cu mari tanguieli si cu multa manie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar lacrimile care incepeau sa ii curga pe obraji de cum se trezea in dimineata plecarii spuneau totul...si ti se rupea inima pentru ca intelegeai cat de greu ii este... |
|
|||
|
|||
![]()
se pare ca se pot scoate din iad sinucigasii.cum?unei femei credincioase i s-a omorat baiatul.dupa 7 ani de dat prescuri in continuu i-a aparut in vis feciorul si i-a multumit ca l-a scos.poate nu,dar poate si da!e posibil,nu putem exclude aceasta posibilitate,in fond nu stim mai nimic despre dincolo!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
nu am inteles nic de ce nu sunt pomeniti,de ce nu au slujba la groapa,ei au c.m.mare nevoie....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sinucigasul de regula este un om bolnav sufleteste sau mintal. Deci unde este vina lui cind el nu mai are controlul simturilor. Zaharia zbiara in legatura nu NESCHIMBABILITATEA Ortodoxiei. Da, de unde, !!!...au aparut in timp atitea adaosuri incit biserica a devenit de nerecunoscut, fata de cea paleocrestina de la inceputuri. Ar trebui scuturata de multe obiceiuri bizare si inutile si filtre! Pe cind sinodul al 8-lea? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi atunci de ce n-am fi deacord și cu eutanasia???? |
|
|||
|
|||
![]()
Cat mai tarziu sper.. tarziu spre niciodata.
|
![]() |
Tags |
intamplari din viata |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intamplari gasite in pateric | donisaadriana | Calugarul | 13 | 18.01.2015 06:42:43 |
Vise si intamplari "ciudate". Ce reprezinta ? | TudorN | Morala Crestina | 11 | 28.11.2013 11:47:51 |
intamplari adevarate | arle | Intamplari adevarate | 39 | 01.03.2012 17:38:41 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
intamplari | Saurian | Intamplari adevarate | 16 | 11.05.2007 19:30:39 |
|