![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
va rog sa imi spuneti daca stiti imagini , picturi bizantine cu apocalipsa , unde le pot gasi , in ce lacas de cult ? multumesc
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu Apocalipsa propriu-zisa nu stiu cat, dar Judecata de Apoi apare in foarte, foarte multe locasuri de cult si manastiri....
|
|
||||
|
||||
![]()
Omul întreabă de mere și tu îi spui de pere, dar mă rog, e și ăsta un stil . . . !
|
||||
|
||||
![]()
Stiu ca in pridvorul Bisericii Cretulescu ( Kretzulescu ) de pe Cal. Victoriei , langa palatul regal .. este o fresca ...mi s-a spus ca sunt scene din Apocalipsa . Sper sa fie buna informatia mea..acum doi ani cand am fost acolo ..renovau biserica !
Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
multumesc cristiboss56
superb mozaic !!! este tehnica mea preferata in pictura murala ... iar pt o domnisoara este destul de greu sa intre in aceasta lume a mozaicului cu atat mai mult in ceea ce priveste mozaic intr-o biserica. totusi nu am primit un raspuns concret la intrebarea mea.... stiti ceva sau nu deoarece eu nu gasesc nimic pe internet si nici in carti am tot cautat prin librarii . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cred ca voi face o vizita in curand la bucuresti sa o vad !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt din bucuresti, sunt in iasi la arte plastice arta murala master ... si imi pregatesc lucrarea de dizertatie si are legatura cu apocalipsa .... abia azi mi-am facut cont pe acest forum in speranta ca voi gasi niste puncte de plecare .... si nu mi-am facut profilul. multumesc inca o data
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
este intr-adevar ceea ce cautam si mai ales icoana ruseasca |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apocalipsa | Anna | Generalitati | 16 | 07.11.2017 18:43:07 |
Apocalipsa | Gabriel-G | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 05.12.2011 21:03:32 |
Apocalipsa | IonutS | Din Noul Testament | 54 | 01.08.2009 12:05:58 |
APOCALIPSA | elyere | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 31.05.2008 23:49:27 |
APOCALIPSA | saccsiv | Generalitati | 5 | 30.03.2008 10:40:27 |
|