![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă singurul motiv pentru care măncați hrean este ca să dați mâncărurilor un gust ușor mai înțepător, atunci aflați că ar mai fi unul: hreanul combate cancerul.
Se pare că hreanul, la fel ca broccoli, este o sursă extraordinară de glucosinolate, un grup de compuși care luptă împotriva cancerului. Deși broccoli și hreanul nu arată la fel și nu au gust asemănător, ele sunt de fapt membre ale aceleași familii, cruciferele, care include și varza de Bruxelles, conopida, arugula și wasabi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
NU EXISTA LEAC NATURIST CU CONTRAINDICATII!
Poti lua, orice, in orice cantitate,de oricite ori pe zi ca doar de mii de ani au luat si iau mii de oameni acelasi lucru. Un produs vegetal este facut direct de Dumnezeu nu de chimisti! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si vreau sa mentionez ca sunt adepta alimentatiei fara ulei si prajeli, fara sare, cu cat mai multe cruditati....cu miere in loc de zahar, cu bors in loc de apa din cand in cand, cu lamaie in loc de otet, cand folosesc ulei la vreo salata pun doar de masline...painea sa fie neagra si veche cam de o saptamana...
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, HIV-ul, hepatitele virale si restul bolilor virale sint produsul metabolic al E-urilor din produse alimentare.
Pe urma sint tot felul de bacterii si coci si paraziti produsi in laboratoarele anti-hristice. Boli de prea multa mincare sau de prea putina, de miscarea prea multa sau prea putina..... Ca atare in spatele tuturor acestor boli sta o industrie farmaceutica gata sa ne ucida, multa, multa chimie drept pentru care nu te mai poti increde in nimic. O aspirina o poti inlocuii rozind coaje de salcie (ca tot sint pline toate ripele!), antibioticele prin ceapa usturoi si durerile le poti face sa dispara cu matraguna, cit de multa matraguna! Eu Clausi sint mai ceva decit tine! Eu nu maninc doar pine neagra uscata, eu maninc doar gaurile de la covrigi si din miezul de piine din tarite de secara! Eu nu acresc cu ninimc ca-s eu acru destul. Sare?! Pfui! Si cind intru in mare ma dau cu ulei de masline (ATENTIE DOAR DIN CEL OBTINUT PRIN PRESARE LA RECE!!!!) pe tot corpul sa nu intre sarea in pielea mea! Zahar miere nu-mi trebuie ca am destul zahar in singe. Cruditati doar poame care cad singure din pom in rest apa, apa cit mai multa...distilata! Dar si pe asta o fierb de doua ori! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Altfel ma surprinde ca ai inceput sa cochetezi cu naturismul, cu medicina alopata...stiu ca erai total impotriva, am avut o discutie pe tema asta acum ceva ani in urma...daca nu ma insel pe forumul tau...
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pe cuvant daca inteleg...cred ca am cazut in cap si m-am lovit, ca la umor tot pe al meu il am ...cu asta englezesc ma impac mai greu.
|
|||
|
|||
![]()
Virusii exista de cind lumea nu au nimic cu E-urile
Bacteriile, parazitii de asemenea dar in ultima vreme in spatiul virtual romanesc cam toate bolile sint artificial produse de forte ale intunericului...de aici ironia cu laboratoarele ![]() Medicina naturista (cred ca in privinta asta tu ma cunosti cel mai bine pe acest forum) pentru oricare om cu ceva cultura medicala si bine intentionat este cam frectie la un picior de lemn sau buna pentru cel care o recomanda /practica si nu pentru pacient. (NU SARITI FRATILOR SA MA JUPUITI CA NU O SA VA RASPUND!!!! ) Apa distilata e toxica ![]() Tu sti cel mai bine ca de ani de zile zi de zi la mine pe forum apare cite unul cu un medicament naturist minune, ne certam, incercam sa-l convingem ca pierde vremea, banii si timpul util unui tratament adecvat, omul dispare o vreme si apare dupa un an doi jumulit de bani, fara resurse fizice si phihice, spasit incercind de data asta sa inteleaga ce este cu adevarat de facut. De obicei e prea tirziu........ Pe mine anunturile de felul celui care da numele topicului de obicei ma fac sa urc pe pereti. Dar fiind aici musafir ma stapinesc, fac un pic de bascalie si ii las pe toti sa se convinga pe propia-i piele...eu unul nu mai am nevoie m-am convins din propia experienta practicind asa ceva de nevoie (ceausescu vroia sa vindec fara medicamente asa ca am fost obligat sa incerc naturismul) sau m-au convins sute de bolnavi ca si mine din care NICI UNUL NU S_A VINDECAT CU ALTCEVA DECIT MEDICATIA ADEVARATA. |
|
|||
|
|||
![]()
Interesant ce spui , bmd. Dar de tratarea cancerului cu bicarbonat ce zici? Dr. Simoncini nu mai are dreptul de a practica medicina, dar metoda lui si mai ales medicamentul propus de el, pentru starpirea acestui funghi, Candida albicans, precum si vindecarea pacientilor, e folosit cu succes in multe tari, printre care si Germania. Oamenii au aflat de acest remediu si prefera sa inghita bicarbonat, in loc sa se lase operati. Iar rezultatele sunt bune.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul | spre_rasarit | Generalitati | 106 | 12.04.2011 22:13:50 |
Lupta impotriva demonilor, patimilor, vraji, farmece, magie si dobadirea mantuirii | sofia_78 | Generalitati | 14 | 11.01.2011 15:19:05 |
Cafeaua reduce riscul aparitiei cancerului | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 29.06.2010 07:49:57 |
Lupta pasiva vs. lupta activa | catalin755 | Generalitati | 22 | 28.06.2010 17:35:42 |
|