|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Discutasem zilele trecute despre metanoia pe alt topic și mi-am adus aminte de filmul "12" al lui Nikita Mikhalkov.
De când știu de el, obișnuiesc să-l văd înaintea Postului Mare, descoperind cu fiecare nouă întâlnire cât potențial duhovnicesc are această capodoperă artistică și ce lecție de înviere a minții ne oferă, cu un limbaj din care lipsește aproape cu desăvârșire lexicul evlaviei curente. Scena finală cu iconița Maicii Domnului și vrăbiuța care poate alege să moară liberă sau să traiască în captivitate îți taie respirația!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 24.02.2016 at 03:28:20. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Citat:
Am vazut cateva imagini, deja m-a atras...:) |
|
|||
|
|||
Citat:
http://filmehd.net/12-2007-filme-online.html Trailerul în engleză: https://www.youtube.com/watch?v=VcI5Zu-Znvs
|
|||
|
|||
Saru'mana (bar)bosilor!
|
|
|||
|
|||
Uh....
Si am vizionat doar 25 de minute.... |
|
|||
|
|||
Aha! Unul devine doi.
De-acu nu mai comentez, imi fac curaj sa vizionez tot filmul in tacere. Dazvidania tavarisci! |
|
|||
|
|||
Ba comentează în voie, aștept cu interes impresii la cald!
|
|||
|
|||
.....:)
Tocmai am luat un respiro... Solicitant, foarte solicitant filmul... Abia am scapat de minutul 40, de pilda...:) Aleg sa ma intorc in lumea lui (sau a noastra), iertare! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
Manastirea Curtea de Arges | Florina Opris | Intrebari utilizatori | 1 | 18.07.2010 14:26:46 |
Curtea de Apel - Decizie | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 19.02.2009 20:37:55 |
HRAM la bisericuta din curtea spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S Curi | pui | Generalitati | 2 | 26.11.2008 00:01:58 |
Forma bisericii | matad | Secte si culte | 8 | 15.09.2008 13:10:14 |
|