Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2016, 17:18:17
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
...spectatorul însuși este invitat să facă același exercițiu de atenție răbdătoare precum protagoniștii filmului, ca să-i surprindă adevărul și frumusețea....
..:)
Pai sunt prins cu ale mele!.....:)))
Tocmai s-au ars prizele, nu mai avem parte de beneficiile frigiderului, masinii de spalat etc....:)
Tre sa ma ocup de asta, iar Tudor are maine concert, e prima lui iesire cu violoncelul la intalnirea cu publicul, cu reflectoarele, cu necunoscutul reactiei aprobare/dezaprobare, aplauze ori fluieraturi....:) Am fost la lutier, i-am schimbat calusul si cuiele acordajului etc. etc.
Vezi, asadar, sunt in ipostaza celor din film, care vor sa termine repejor cu toata tarasenia. Cu un verdict definitiv si unanim......:))
Sambata incepe Memorialul Ciocaltea la sah, pentru copii si juniori, vezi asadar cat sunt de ocupat ....:)) Nu mai zic de altele. Apropos, vine bebe acus, mai sunt cateva sapatamani ori zile si noi nu am hotarat numele. Andrei? Nicolae? Vasile?.......:)

Last edited by ahilpterodactil; 24.02.2016 at 17:20:52.
Reply With Quote
Vechi 24.02.2016, 17:30:58
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
..:)
Pai sunt prins cu ale mele!.....:)))
Tocmai s-au ars prizele, nu mai avem parte de beneficiile frigiderului, masinii de spalat etc....:)
Tre sa ma ocup de asta, iar Tudor are maine concert, e prima lui iesire cu violoncelul la intalnirea cu publicul, cu reflectoarele, cu necunoscutul reactiei aprobare/dezaprobare, aplauze ori fluieraturi....:) Am fost la lutier, i-am schimbat calusul si cuiele acordajului etc. etc.
Vezi, asadar, sunt in ipostaza celor din film, care vor sa termine repejor cu toata tarasenia. Cu un verdict definitiv si unanim......:))
Sambata incepe Memorialul Ciocaltea la sah, pentru copii si juniori, vezi asadar cat sunt de ocupat ....:)) Nu mai zic de altele. Apropos, vine bebe acus, mai sunt cateva sapatamani ori zile si noi nu am hotarat numele. Andrei? Nicolae? Vasile?.......:)
Alexandru...!

Rânduiește-le pe toate și vino înapoi când "grija cea lumească" se mai potelește!
Vechi 24.02.2016, 17:43:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Antonie! :)
Reply With Quote
Vechi 24.02.2016, 17:46:46
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Ioan Nicolae Mihai
Ioan Radu Nicolae
Ioan Marin

P.S. Ceilalti copii sunt Petru Albert (din bunici unguri, dupa mama) si Tudor. Precum si Maria.

Deci????
Va rog frumos, puteti participa?....:)
Reply With Quote
Vechi 24.02.2016, 17:49:26
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
Va rog frumos, puteti participa?....:)
Nectarie, sa fie! :)

Sa-ti traiasca toti si sa-i cresti frumos!
Reply With Quote
Vechi 24.02.2016, 17:50:24
ovidiu b.
Guest

Implicit

Ioan Mihai....doar un nume, nu două, părerea mea. :)
Reply With Quote
Vechi 24.02.2016, 17:51:41
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Nectarie, sa fie! :)

Sa-ti traiasca toti si sa-i cresti frumos!
........:)))))
Nectarie a vrut sotia, de la inceput...:)))))
Reply With Quote
Vechi 24.02.2016, 17:53:42
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
........:)))))
Nectarie a vrut sotia, de la inceput...:)))))
Ce coincidenta... :)
na, ca ma faci sa te iau in brate!
Reply With Quote
Vechi 24.02.2016, 17:55:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Na că se făcură patru. :))
Reply With Quote
Vechi 24.02.2016, 17:59:25
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Da, dar eu ma opun. Nu imbratisarii, ci numelui.....:)
Mi se pare nepotrivit, aici in cultura noastra de romani, sa fiu iertat.
Chit ca evlavia noastra la Sfantul Nectarie ne pune "piedica"...
Ruxandra a avut sarcina foarte, foarte grea. nebanuit de grea. Ea crede ca ii datoreaza totul Sfantului Nectarie. Si cred ca stie ce spune.
De aici incurcatura mea... I-am spus ca ii poate fi recunoscatoare Sfantului nu doar prin numele copilului, ci mai ales prin pocainta ei...
Dar nu stiu.... inca deliberez....:)
Si am nevoie de voi!

P.S. Sunteti buni sa mutam un pic "procesul"?....:) Apoi sa revenim la topic, unul cu adevarat extraordinar! Cu totul semnificativ.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 18:08:53
Manastirea Curtea de Arges Florina Opris Intrebari utilizatori 1 18.07.2010 14:26:46
Curtea de Apel - Decizie tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 10 19.02.2009 20:37:55
HRAM la bisericuta din curtea spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S Curi pui Generalitati 2 26.11.2008 00:01:58
Forma bisericii matad Secte si culte 8 15.09.2008 13:10:14