|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Pai sunt prins cu ale mele!.....:))) Tocmai s-au ars prizele, nu mai avem parte de beneficiile frigiderului, masinii de spalat etc....:) Tre sa ma ocup de asta, iar Tudor are maine concert, e prima lui iesire cu violoncelul la intalnirea cu publicul, cu reflectoarele, cu necunoscutul reactiei aprobare/dezaprobare, aplauze ori fluieraturi....:) Am fost la lutier, i-am schimbat calusul si cuiele acordajului etc. etc. Vezi, asadar, sunt in ipostaza celor din film, care vor sa termine repejor cu toata tarasenia. Cu un verdict definitiv si unanim......:)) Sambata incepe Memorialul Ciocaltea la sah, pentru copii si juniori, vezi asadar cat sunt de ocupat ....:)) Nu mai zic de altele. Apropos, vine bebe acus, mai sunt cateva sapatamani ori zile si noi nu am hotarat numele. Andrei? Nicolae? Vasile?.......:) Last edited by ahilpterodactil; 24.02.2016 at 17:20:52. |
|
|||
|
|||
Citat:
Rânduiește-le pe toate și vino înapoi când "grija cea lumească" se mai potelește!
|
|||
|
|||
Antonie! :)
|
|
|||
|
|||
Ioan Nicolae Mihai
Ioan Radu Nicolae Ioan Marin P.S. Ceilalti copii sunt Petru Albert (din bunici unguri, dupa mama) si Tudor. Precum si Maria. Deci???? Va rog frumos, puteti participa?....:) |
|
|||
|
|||
Nectarie, sa fie! :)
Sa-ti traiasca toti si sa-i cresti frumos! |
|
|||
|
|||
Ioan Mihai....doar un nume, nu două, părerea mea. :)
|
|
|||
|
|||
Citat:
Nectarie a vrut sotia, de la inceput...:))))) |
|
|||
|
|||
Citat:
na, ca ma faci sa te iau in brate! |
|
|||
|
|||
Na că se făcură patru. :))
|
|
|||
|
|||
Da, dar eu ma opun. Nu imbratisarii, ci numelui.....:)
Mi se pare nepotrivit, aici in cultura noastra de romani, sa fiu iertat. Chit ca evlavia noastra la Sfantul Nectarie ne pune "piedica"... Ruxandra a avut sarcina foarte, foarte grea. nebanuit de grea. Ea crede ca ii datoreaza totul Sfantului Nectarie. Si cred ca stie ce spune. De aici incurcatura mea... I-am spus ca ii poate fi recunoscatoare Sfantului nu doar prin numele copilului, ci mai ales prin pocainta ei... Dar nu stiu.... inca deliberez....:) Si am nevoie de voi! P.S. Sunteti buni sa mutam un pic "procesul"?....:) Apoi sa revenim la topic, unul cu adevarat extraordinar! Cu totul semnificativ. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
Manastirea Curtea de Arges | Florina Opris | Intrebari utilizatori | 1 | 18.07.2010 14:26:46 |
Curtea de Apel - Decizie | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 19.02.2009 20:37:55 |
HRAM la bisericuta din curtea spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S Curi | pui | Generalitati | 2 | 26.11.2008 00:01:58 |
Forma bisericii | matad | Secte si culte | 8 | 15.09.2008 13:10:14 |
|