|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Despre buna purtare (si pe forum)
Am citit un mic capitol foarte frumos scris de Sfantul Vasile cel Mare intr-o epistola de-a sa, care ne arata cum trebuie sa ne comportam (in dialog si in viata), fragment pe care vi-l impartasesc cu drag:
Citat:
|
|
|||
|
|||
Frumos și înțelept cuvânt. Atât de echilibrat și cuprinzător. Ar putea fi un motto pentru regulamentul forumului.
Mă gândesc cu regret că în zilele noastre, deși se fac atât de multe ore de limba română, nu se mai studiază retorica, pe care cei din vechime o considerau esențială. |
|
|||
|
|||
Este o splendoare-n iarba Raiului sa poti crede,utopic,ca asemenea gandire se poate aplica comportamentului uman din spatiul virtual.Oameni dragi,frumosi nebuni,poate inca nu ati inteles si fericiti de cei saraci in duhul lumii acesteia:lumea virtuala este chiar opusul la asa ceva,priviti in jur,mai aproape sau mai departe.Fiecare cuvant scris acolo nu va(mai) ajuta,in raport de realitate,ci va acuza la final.Voi ati inebunit,cu o asemena gandire spatiul virtual trage obloanele si asta,in esenta,nu doreste mai nimeni,din mai multe motive.Mi-ati inseninat ziua,inca mai exista visatori :)
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
"să păstrăm măsura atât la vorbe, cât si la ascultare"
Citat:
Lavrentiu, poate revii si pe forum, în afară de articolele publicate pe site. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 16:04:32 |
Buna seara tuturor utilizatorilor acestui forum | Ilinca | Teologie si Stiinta | 16 | 16.05.2011 22:51:56 |
Ce credeti despre prezenta ateilor pe forum? | Traditie1 | Generalitati | 109 | 19.03.2010 11:24:04 |
DESPRE BUNA CUVIINTA SI FLEXIBILITATE | flasher | Homosexualitatea | 15 | 20.07.2007 22:14:05 |
|