![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Prea Sfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare,cea care cu trupul de la pamant la Cer ai fost luat-a si ai sezut de-a dreapta Scaunului maririi lui Dumnezeu,aratandu-te mai inalta decat Heruvimii si mai Sfanta decat Serafimii,cea care in locul Prea Sfantului si de Viata Incepatorului tau trup ne-ai lasat noua preacucernicul ,inchinatul si ca focul de luminosul tau Cinstit Brau,tamaduitor a toata boala,vindecator a toata neputinta si de moarte izbavitor,tamaduieste pe roaba ta GABRIELA,de bolile sale trupesti si sufletesti si inviaz-o sufleteste pe dansa prin harul si puterea acestui preacurat si de viata purtator Brau,spre slava si cinstea Unuia Nascut Fiul Tau,cu care binecuvantata si preamarita esti in vecii vecilor.Amin!!!....Fie ca rugaciunea noastra, Maica Domnului,sa fie "Izvor de Bucurie",pentru numele Tau Cel Sfant,in vecii vecilor.AMIN.(Sfanta Manastire VATOPEDI,sfantul Munte Athos)
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare......nu stiu de unde am luat numele Gabriela,de fapt eram cu gandul la Elena,rugaciunea era pentru ea ,sa o ajute Maicuta Domnului sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare ,spre calea mantuirii ei.....si daca imi este ingaduit...va rog din suflet sa ne rugam si ptr,o prietena de-a mea ,Mariana,internata intr-un spital din Iasi,asteapta ptr.luni 27.02.12,sa intre intr-o operatie destul de dificila ,la pancreas....am vorbit astazi cu ea,abia isi tinea lacrimile....Dumnezeu sa o intareasca si pe ea sa treaca cu bine aceasta incercare ......Doamne Ajuta, pe toti cei care sufera in spitale si asteapta Mana Ta cea Sfanta sa-i ridice din "patul durerilor"....Amin!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu toata inima ma voi ruga si eu pentru Mariana.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 18:02:12 |
Va rog, sa ne rugam pentru Toader | mara2008 | Umanitare | 12 | 20.10.2011 19:36:18 |
Sa ne rugam si pentru Teo Trandafir | alt_inceput | Rugaciuni | 84 | 15.03.2011 14:13:05 |
Sa ne rugam pentru Fabian... | lacrimi | Umanitare | 13 | 16.04.2010 19:12:47 |
Sa ne rugam pentru Maria | patinina34 | Umanitare | 7 | 08.09.2009 07:17:04 |
|