![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Diferenta asta de varsta nu este o problema. La mine in familie am vazut si 15 ani. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare un raspuns minunat , bine punctat . Si eu la randul meu cautam un astfel de raspuns si ma bucur ca l-am gasit . Coincide in totalitate cu ceea ce gandeam , dar pentru siguranta mea aveam nevoie de o aprobare . MULTUMESC ! FELICITARI ! si Doamne ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Și de cele mai multe ori se bazează ori pe interese materiale ori pe atracție fizică. Ori pe amândouă, dar fiecare cu interesul lui.
|
|||
|
|||
![]()
Da, diferente de caracter. diferente de scopuri, de gandire, astea da, diferenta de varsta ar fi cam printre ultimele probleme.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu e vorba doar de divorturile care se incheie la tribunal sau la notar, multe familii isi pastreaza formal unitate dar acei oameni au divortat sufleteste.
|
|||
|
|||
![]()
Ai concluzionat din cazul Fecioarei Maria si a Sf Iosif, sau oricum sotul moare mai devreme?
|
||||
|
||||
![]()
Si omul isi face viata, si omul este responsabil pentru deciziile sale.
Nu cred ca putem sa pasam totul in spatele lui Dumnezeu si a unei legi. Avem si noi dreptul sa alegem, avem o libertate mare de a gandi si decide pentru noi chiar daca nu e lucrul perfect. Chiar daca e o diferenta mai mare de varsta daca exista intelegere si e posibila o conviwtuire buna intre soti care e problema? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca au scopuri comune si ele sunt centrate pe familie si scopul ei din perspectiva crestina, lucrurile vor merge.
Sigur, pot apare probleme, dar nimic insurmontabil cand cei doi trag impreuna, in aceeasi directie si in acelasi sens.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar fi dupa unii "cuviosi" ai nostri, cei doi nici n-ar fi trebuit sa-si vorbeasca macar.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 23:19:20 |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 19:42:18 |
Diferenta intre Paraclis si Acatist | andrutza151 | Rugaciuni | 2 | 03.03.2011 11:18:18 |
Inselarea intre soti | ionut12 | Generalitati | 5 | 25.11.2010 14:46:46 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 17:55:30 |
|