![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt multe feluri de credinta si nu toate mantuitoare.
Si dupa cum se vede, la multi nu credinta le lipseste..
|
|||
|
|||
![]()
Ca de ex. te referi la ce?
Nitel marketing al unei firme obscure care s-a gandit ca poate vinde cipuri de 5$ pentru marcat animale cu 300$ pentru oameni, confundat cu realitatea? Citat:
Sigur, probleme civice, de securitate, intimitate, etc. pot fi invocate multe. S-au trezit unii tacaniti sa invoce inclusiv cele de ordin magic. Dar din punct de vedere religios, nu e nici o problema. Asa cum nici daca erai obligat, in inchisoare, sa-ti tatuezi un numar, nu inseamna "lepadare". NIci macar in contextul in care era ceruta lepadarea de credinta. Citat:
Hehe..se pare ca exista si binele cu forta in societatea "democratica". Despre ce vorbesti tu in ce tara este?
|
|||
|
|||
![]()
Si dupa cum se vede, la multi nu credinta le lipseste..[/quote]
dar ce le lipseste? |
|
|||
|
|||
![]()
Cu cata siguranta afirma unii ca nu e nicio problema daca iei cip implantat! Stiam eu ca o sa traiesc sa vad scris si asa ceva!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici un cip, Antonia, nu te poate rani mai mult prin el insusi decat propria ta investitie ori credinta in puterea malefica a lui. Nici dracul insusi nu te-ar rani de nu i-ai acorda credit, in fel si chip. (era sa scriu cip!) Revezi, te rog, cartea Sfantului Hrisostom despre puterea limitata a diavolului, si nu te mai incatusa atat, singura. Tu nu vezi ca sfintii vor sa ne descatuseze de boala, moarte si diavoli? Tu de ce te opui lor, investind in energia contrarie? Antonia, oare oamenii care au ajuns deja in iad au fost cipuiti? Nu oare propriul cip al faradelegii i-a condus acolo? Nu-i necredinta, prostia, ignoranta, rautatea, nerabdarea, curvia, ucigasia, neiubirea etc. - un cip suficient de puternic? Oare noi am terminat cu toate aceste cipuri si ne temem azi doar de cipul acela din piele?... In ce ma priveste, am deja atatea cipuri de dezinstalat in sufletul meu incat, crede-ma de voiesti, putin imi pasa de cipul noii tehnologii. Sunt vechi, Antonia, sunt foarte vechi...:) |
|
|||
|
|||
![]()
Dreapta credinta in Dumnezeu in loc de credinta in puterile malefice si nelimitate ale tehnologiei pe care cu ipocrizie o folosesc in viata de zi cu zi :)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.02.2016 at 21:55:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai explica-ne si noua, care e problema?
|
|||
|
|||
![]()
Nu râdeți...că-i di plâns. :)
Last edited by ovidiu b.; 16.02.2016 at 16:35:06. |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by ahilpterodactil; 16.02.2016 at 18:24:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Aveți amândoi dreptate, vorba lui Mihai.