|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Moartea in stare de jertfa
A fost nu demult o stire despre o studenta din Iasi care si-a dat viata incercand sa salveze o colega de la moarte: http://www.evz.ro/detalii/stiri/ince...incerca-1.html .
Sunt sigur ca jerta ei suprema i-a adus mantuirea, indiferent de viata pe care a trait-o, de convingerile religioase samd. A murit asemenea unei mucenite si, prin incercarea ei dezinteresata de a salva o viata, s-a asemenat sacrificiului Lui Hristos pentru noi toti. Inca mai exista si astfel de oameni.
|
|||
|
|||
Cazul acestei tinere este pilduitor pentru noi. Nu neaparat in sensul de a putea atinge aceeasi masura a jertfirii se sine - desi este de dorit -, ci macar de a constientiza cat de putin este prezenta jerfa in viata noastra cotidiana. Nu numai ca nu ne dam viata pentru aproapele nostru, ci suntem retinuti in a-i oferi pana si ceva din timpul, din avutia, din cunostintele, din iubirea noastra etc.
Dumnezeu sa o odihneasca impreuna cu dreptii! |
|
||||
|
||||
Mucenicia apare cand mori pentru credinta.
Gestul acelei fete este unul eroic, de aici pana la a zice daca a fost mantuita sau nu, zic eu ca este drum lung. Dumnezeu sa o ierte!
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Jertfa Dumnezeiasca | myself00 | Generalitati | 0 | 03.07.2012 21:17:36 |
Firmele de dezapezire de ce iau banii? Stare de calamitate in multe judete. | hydro314 | Generalitati | 3 | 12.02.2012 22:10:41 |
Jertfa Lui Dumnezeu | Templier Knight | Din Vechiul Testament | 5 | 12.12.2010 14:41:33 |
Jertfa Euharistică sau Euharistia ca Jertfă | doctor_faustus | Impartasania (Taina Euharistiei) | 0 | 10.10.2010 19:41:27 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
|