![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Va recomand celor ce vor sa ajute,sa se ridice prin munca ,un site bun.
Freecycle București freecycle-bucuresti@groups.io Sa va fie de folos
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Las aici link și pentru grupul de pe Groups.io : https://groups.io/g/freecycle-bucuresti Mult succes celor ce vor a fi darnici
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si acest site il stiu de mare ajutor pentru cei ce ofera gratis orice au de prisos si cer gratis ce au nevointa.
|
||||
|
||||
![]()
Cu mare drag! Doamne ajuta, la cât mai multe acte de caritate :)
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-ai luat repede după fentă și ai ”mușcat” adânc. M-am întrebat: de ce nu sunt admise angajările la oamenii care-s săraci? Care-i rostul acestui sait? Rostul este să dai clic toată ziua, că orice clic este plătit.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 25.02.2025 at 19:29:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A te alătură unui grup de genul este gratuit. Și, dacă tot ai citit pricing, secțiunea acea are și un abonament gratuit, nu trebuie sa plătești absolut nimic. Serviciul groups.io se aseamănă cu Yahoo!Groups atunci când era foarte popular
|
||||
|
||||
![]()
Sant membru de peste 15 ani pe acest site ,deccand era doar freecycle simplu ,de aceea mi-am permis sa il recomand.
Cunosc membri cu care am legat prietenie pe viata,oameni exceptionali,de o calitate deosebita,oameni de mare ajutor. Pacat de limbajul dvs dnu demetrius. Ma bucur ca sant putini oameni ce vorbesc si gandesc ca dvs.