|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Pelerinaj la mormântul Sfintei Xenia
Am citit despre viața, minunile și ajutorul dat de Sfanta Xenia celor aflați în nevoi, necazuri și suferințe, care s-au rugat sfintei. Am rămas profund impresionat văzând câte minuni s-au petrecut chiar la mormântul sfintei, aflat in cimitirul Smolensk din Sankt Petersburg - viața, minunile și acatistul Sfintei Xenia se pot citi/descărca și de pe scribd la adresa:
http://www.scribd.com/doc/17031064/Sfanta-Xenia A fost cineva dintre forumiști acolo? Am găsit un site (http://www.pelerinaje-israel-rusia.r...naje-rusia.php) de unde reiese că anul acesta s-a organizat un pelerinaj în Rusia, pe durata a 20 de zile, trecându-se inclusiv pe la mormântul Sf. Xenia și că următorul pelerinaj în Rusia s-ar organiza abia anul viitor, cu înscrieri în februarie. Capela Sfintei Xenia din cimitirul Smolensk: |
|
|||
|
|||
Stiu ca sunt off-topic, dar vreau sa spun ca viata Sfintei, smerenia, dragostea care au transformat-o intr-o nebuna pentru Hristos m-au impresionat foarte mult. Am cumparat cartea cu viata Sfintei dar nu m-am gandit ca in atat de putine pagini gasesc atata mangaiere..Iar Sfanta m-a ajutat la nevoie, cand mi-am intins gandul catre ea..
Daca mergi la mormant, sa ne dai de veste din timp, sa te rugam sa ne aduci chiar si o petala de floare de la mormanul Sfintei.. Doamne ajuta! |
Tags |
pelerinaj, rusia, sankt petersburg, xenia |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mormantul | Zeytin | Slujba inmormantarii | 2 | 04.11.2012 01:47:35 |
Icoana Sfanta Xenia de Sankt Petersburg | vasilik | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 2 | 01.01.2011 18:09:57 |
Pelerinaj la lemnul Sfintei Cruci Bucuresti-rugaminte | ioanaz | Pelerinaje la locuri Sfinte | 22 | 28.10.2010 21:07:06 |
Sfintele cuvioase cu numele Xenia | antoniap | Diverse Sarbatori | 3 | 24.01.2010 22:13:06 |
minune facuta de sfanta xenia | madalina_c | Intamplari adevarate | 5 | 16.08.2006 14:50:30 |
|