|
|
|||
|
|||
Da-ne exemplu de o intrebare din test. :)
Ca sa facem un banc cu romanul care da examen sa devina american. Last edited by iuliu46; 28.06.2015 at 03:56:06. |
|
||||
|
||||
Okay. :) uite câteva întrebări, si răspunsurile corecte.
Q: What do we call the first ten amendments to the Constitution? ++ the Bill of Rights Q: What did the Declaration of Independence do? ++ announced our independence (from Great Britain) ++ declared our independence (from Great Britain) ++ said that the United States is free (from Great Britain) Q: What are two rights in the Declaration of Independence? ++ life ++ liberty ++ pursuit of happiness Q: What is freedom of religion? ++ You can practice any religion, or not practice a religion. Q: What is the economic system in the United States? ++ capitalist economy ++ market economy Q: What is the "rule of law"? ++ Everyone must follow the law. ++ Leaders must obey the law. ++ Government must obey the law. ++ No one is above the law. Q: What stops one branch of government from becoming too powerful? ++ checks and balances ++ separation of powers |
|
||||
|
||||
Sotul meu care este de formatie avocat si întelege mai bine ca mine chestiile astea avocătesti , spune că aceasta este pozitia corectă dpdv strict judecătoresc. Această problemă [a căsătoriilor "gay"] nu este de competentă federală, ci este la discretia legislativă a fiecarui stat. Sunt deja câteva state din cadrul USA care au anuntat că nu vor respecta aceasta decizie a Curtii Supreme pentru că este neconstitutională.
|
|
|||
|
|||
Ion se intalneste cu Vasile pe care il stia plecat in America.
Ce faci Vasile ce-i cu tine acasa ? Pai mi-a expirat viza si a trebuit sa plec. Pai nu spuneai ca o sa dai testul de cetatenie ? Pai l-am dat, da-l in colo de test. De ce Vasile ? Ce te-au intrebat ? Pai prima data mi-au aratat o poza cu Casa Alba si trebuia sa aleg din 3 variante in ce oras se afla. Si am ales bine, ca vazusem prin filme ca-i la Washington. Pe urma mi-au aratat o poza cu Statuia Libertatii. Si iar trebuia sa aleg din 3 variante in ce oras se afla. Si iar am ales varianta corecta ca trecusem pe langa ea si stiam ca-i in New York. Pai pare ca te-ai descurcat. Si mai departe ? Pe urma erau niste chestii scrise in limba aia a lor. Bai si in timp ce ma chinuiam sa inteleg ce vor aia de la mine, asa m-a pocnit un dor de casa ... :) |
|
||||
|
||||
Cool !! :))
|
|
||||
|
||||
US Civics Test
Eu ti-am dat exemplele de întrebări din prima parte "American Government" - A. Principles of American Democracy.
Dar mai sunt si alte categorii acolo: B. System of Government C. Rights and Responsibilities Apoi vine "American History" : A. Colonial Period and Independence B. 1800s C. Recent American History and Other Important Historical Information Apoi "Integrated Civics" : A. Geography B. Symbols C. Holidays Si în fine ... English Test ! speaking, reading and writing. Se zice că cei care dau testul de cetătenie sunt mai educati decât multi American-born citizens. :) Last edited by tabitha; 28.06.2015 at 08:16:21. |
|
|||
|
|||
Mda, nu pare chiar greu. Pacat ca or sa-l schimbe astia in curand.
|
|
|||
|
|||
Cred ca tot sudul ar pica testul :))
|
|
|||
|
|||
Nu-i chiar asa, mai repede il pica hipsterii aia care calca pe steag si care n-au habar de capul lor. Aia din sud sunt patrioti, singurii care au respect pentru constitutia si istoria SUA.
|
|
|||
|
|||
Poate vad in final prooccidentalii incapatanati ca PRIN COMPARATIE, Rusia, Iranul, Siria si R. P. D. Coreea sunt inca bastioane ale normalitatii.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce urati homosexualitatea? | Gast84 | Homosexualitatea | 92 | 14.09.2011 16:37:14 |
Homosexualitatea in viitor | SylverCheetah53 | Homosexualitatea | 41 | 29.07.2010 12:28:09 |
Homosexualitatea | NTatiana | Intrebari utilizatori | 5 | 10.03.2010 22:23:56 |
|