|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
dezincriminare homosexualitatii pt ca altfel nu eram acceptati in nu-stiu-ce organism european si pa,Europa pt noi ! Acolo , in Parlamentul European e plin de gay asa ca putem intelege "ravna" lor. Evident pt oamenii normali (homo...) este o uraciune , cum mai zice biserica .In Biblie sunt suficienta referiri la acest pacat si cred ca o cale de a scapa de aceasta nenorocire este o apropiere de cele sfinte . Sigur ca in lumea medicala nu se mai fac cercetari din moment ce ei , homo.. nu mai sunt considerati bolnavi ci " altfel " . |
|
|||
|
|||
Citat:
Sa nu justificam pacatul pentru ca ar putea duce in final la casatorie. Un pacat, este tot pacat, nu este justificabil. Inteleg oamenii fac totusi o distinctie intre pacate, chiar daca este cam acelasi lucru, dupa mine. |
|
|||
|
|||
Este usor sa se faca confuzii, mai ales cand sunt multe necunoscute la mijloc. Apreciez insa intentia de a ajuta a tuturor. Ma bucur ca poti intelege exact esenta problemei, se vede ca il ai pe Dumnezeu in suflet atunci cand dai sfaturi.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
atunci îndreaptă-te spre un duhovnic și ascultă-i sfaturile.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
[quote ]Insa nu caut pe un site crestin-ortodox sfaturi sau solutii medicale, ci sfaturi pentru suflet,[/quote] Sufletul nu este un abur abstract, are multe aspecte si este legat totusi de trup in aceasta viata. Citat:
Suntem mai incapatanati decat ar trebui ca sa fie scurt si usor. Ne place sau nu, Biserica este vazuta, aici pe pamant, si nu doar un concept abstract. Citat:
Si desigur, un pacat nu poate vindeca alt pacat. |
|
|||
|
|||
Citat:
Sexualitatea in exces combinata si cu alte pacate grave sterge aceasta delimitarea morala, sociala, psihologica din sufletul unui individ. In combinatie cu niste factori carora le putem spune oarecum intamplatori, ultimele bariere cad si se ajunge de un comportament heterosexual la unul homosexual. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 01:11:19 |
Ce inseamna? | florin.oltean75 | Generalitati | 8 | 24.07.2011 11:59:13 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 14:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 21:21:42 |
|