|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Nu cred ca stie, dar sigur stie sa citeasca. Probabil ai urmarit doar primele secunde, documentarul are traducere (de fapt nu e facut de rusi, ci de italieni, daca am vazut bine).
|
|
|||
|
|||
A da, trebuia sa dau din setari la youtube. Scuzati.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Voi nu credeti ca, atata timp cat doi oameni isi dau acordul, si nu deranjeaza pe nimeni, sa poata sa traiasca impreuna si sa faca ce vor?
Adica da, paradele, si expunerile mi se par o tampenie, dar pana la urma faptul ca doua persoane de acelasi sex aleg sa traiasca impreuna este alegerea lor. Da, poate il consideram un pacat, dar nu trebuie sa ne intereseze pe noi ce fac altii. Trebuie mai intai sa ne vedem pacatele noastre. Cum a zis si Iisus "Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra." Pozitia oricui ar trebui sa fie "nu ma intereseaza atata timp cat respecta legea, si nu ma deranjeaza". |
|
||||
|
||||
Citat:
Faza e ca nu cer ca micul meu aranjament sa fie recunoscut in fata legii ca egal cu 2 proaspat insuratei, ca nu e. Cand o sa fie de asa, imi iau o fata simpatica si ma duc la starea civila.
|
|||
|
|||
Citat:
Dar o sa intervina alta problema... ce zicem despre cuplurile barbat-femeie care nu fac copii? Sau nu pot face copii? |
|
|||
|
|||
Groaznic. Asta e adevarata fatza a clicii lui Francisc.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...e-homosexuale/
Mihnea, daca e adevarat, atunci suntem intr-un mare cacat ca specie si europeni. Se pare ca "infailibila" Biserica intemeiata pe Petru isi ridica poalele, tradindu-si proprii credinciosi. DACA stirea e reala, de ce naiba continuati sa va aglutinati sub steagul cu doa chei? Nu e clar ca sunt cheile Iadului?! |
|
|||
|
|||
"...Caci mantuirea vine de la iudei".
http://stiripentruviata.ro/un-rabin-...ul-homosexual/
Cinste lui! Cica ierarhii crestini "refomatori" urmeaza voia lui Dumnezeu. Care Dumnezeu? Poate marele arhitect al excrementelor de arhicon, nu? |
|
|||
|
|||
Citat:
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nasterea bisericii ortodoxe | dobrin7m | Istoria bisericii | 1 | 25.01.2012 00:10:19 |
Ierarhia bisericii ortodoxe | Anton79 | Biserica Ortodoxa Romana | 12 | 16.07.2010 23:27:43 |
...Infiltratiile in cadrul Bisericii Ortodoxe... | praxis | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 38 | 19.12.2008 00:01:52 |
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane | Atena | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 22.11.2008 20:14:48 |
Despre tainele Bisericii Ortodoxe | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 02:39:33 |
|