|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
Mă gândesc că poate o fi vorba de o relație platonică, sunt acum oameni în vârstă 60+. Last edited by mirela.t; 06.01.2014 at 01:46:24. |
|
|||
|
|||
Citat:
Ma intreb insa cati homosexuali au raspuns "provocarii" initiale lansate la inceputul threadului...De asemeni ma intreb de ce se crede ca toti acestia nu ar cred in Dumnezeu, si daca nu cred in Dumnezeu, ar putea crede in niste marturii halucinante ale unei persoane tulburate... De asemeni, daca cineva "alege' sa-i intoarca spatele lui Dumnezeu, din varii motive, obiective sau subiective, totusi doar un procent infim aleg aceasta cale, si special in acest scop, desi e impropriu spus 'alegere", pt ca s-a demonstrat ca nu e vorba pana la urma de o alegere voluntara. Sau, daca este, este doar in masura daca ii dai curs, sau te abtii. Ca si la alcoolici. Nici ei nu mai pot alege daca sa fie asa sau normali, ci doar sa faca un efort de autodisciplina, pentru tot restul vietii, ceea ce se pare ca nu e deloc usor. |
|
|||
|
|||
Citat:
Dar nu strica sa te uiti mai atenta, ca nu toate femeile se imbraca asa "fashion" si poate se mai fac confuzii in acest sens. Dar daca e barbat si nu e barfa, si preotul stie de asta, sa verifici la ce biserica mergi ca deh, mai greste omul.. Am mai auzit povesti cum pleaca unii dupa paine si sfarsesc sub masa intr-un bar. E drept, intr-un bar de homoexuali n-am auzit, dar nu se stie niciodata, ca mare e gradina.. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.01.2014 at 23:37:25. |
|
|||
|
|||
Sminteala numai platonica nu este.
|
|||
|
|||
Citat:
E mai usor sa creada ce i se zice la tembelizor.
|
|||
|
|||
Citat:
Sunt sigur ca trebuie sa fie o scuza valida la Judecata cand se ajunge la capitolul cu sminteala, pentru "milostenia" facuta la schimb, "partenerului" cu aia 40.000 sigur va castiga Raiul, macar asa, pentru sufletele alealate care poate s-au pierdut de banii aia.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.01.2014 at 23:38:13. |
|
|||
|
|||
Deci, doamna Mirela, faceti bine si mai stergeti-va ochelarii aia, sau scoteti-va scamele din ochi, ca uite, nu mai vedeti bine nici cine-i femeie sau barbat, nici daca intrati in biserica sau intr-un bar de homosexuali ! Nu va fie cu suparare, va sfatuiesc de bine...!!!
|
|
|||
|
|||
Cred ca puteai sa o spui altfel.