|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Promovarea homosexualitatii prin sondaje de opinie
Promovarea homosexualitatatii prin sondaje de opinie:
http://www.gandul.info/voteaza/sonda...i-sex-13962384 Cine si cu ce scop e interesat sa exagereze procentul celor care sunt de acord cu parteneriate civile intre persoane de acelasi sex? Cat de realist este acest sondaj de opinie? Cititorii ,,Gandului" sunt reprezentativi pentru societatea romaneasca? |
|
|||
|
|||
Observ ca nimic nu e intamplator. Se fac eforturi in favoarea homosexualilor unde ne asteptam cel mai putin:
http://www.marturieathonita.ro/homos...ambesy-geneva/ |
|
||||
|
||||
Mă, da' și pe tine te mănâncă rău.
|
||||
|
||||
Citat:
Da, ai dreptate este manipulare ce se face acolo. Dar manipularea aia are un alt scop. Daca cineva s-ar fi luat dupa sonajele alora de la Gandul Macovei iesea presedinte din primul tur, peste 90% din parinti nu isi inscriau copii la ora de religie si mai stiu eu ce bazaconii. Uita-te cate sondaje fac aia si ce rezultate se obtin. De fapt se cauta spectaculosul si audienta. Dar, paranoicii indoctrinati de teoria conspitatiei vad ceea ce cauta de fapt.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 15.03.2015 at 19:48:11. |
|
|||
|
|||
Dragos, ce vrei sa spui? Cum sa citesc ce-ai scris? Cu sens propriu sau cu sens figurat?
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
Bine ca gasesti toate informatiile astea cu surse credibile.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 15.03.2015 at 19:53:47. |
|
||||
|
||||
Citat:
Ce sa-i faci, e o conspiratie mondiala.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 15.03.2015 at 19:55:08. |
|
|||
|
|||
Vezi ca pocesti cuvintele!
|
|
||||
|
||||
Tot de la cipul tau. Se resimte influenta.