|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Se poate sa me casatorisc ?
Se poate sa ma casatoresc cu mama finei de botez a fratelui meu? Este o fata super de treaba care ma trage, dar intamplarea face ca ea acum are un copil cu altcineva si fratele meu este nasul copilului, inter noi nu este decat o relatie de prietenie.
|
|
||||
|
||||
Atatea lucuri unele amuzante, altele pline de intelepciune in doar doua randuri! A trebuit sa aleg unul dintre ele si l-am ales pe acesta. Cand eram mic, mereu ma intrebam cum se fac copiii. Pe urma, mi-au umplut capul la liceu si la facultate cu teorii despre mecanismul intim al facerii copiilor. Cand, de fapt, era atat de simplu: intamplarea!
|
|||
|
|||
Daca fratele dvs a devenit parinte spiritual pentru acea fata, atunci mama acelei fete a devenit ca o sora a fratelui dvs si a dvs, indirect; de ce nu intrebati mai bine pe duhovnicul dvs?
|
||||
|
||||
Și totuși căsătoriscul e cu risc.
|
|||
|
|||
Stie. ca de aia a scris in titlul topicului "casatorisc"
|
||||
|
||||
Incurcata treaba, mai uite ca mai sint si alte fete.
|
|||
|
|||
Multumesc pentru raspunsuri, se pare ca trebuie sa intreb totusi un parinte pentru ca nu am un duhovnic.
cat despre lutlul "Se poate sa me casatorisc ?" este pur intamplator, greseala de tipar dar si amuzant acum ca ati mentionat. |
|
||||
|
||||
Dar despre lutlu ce ne poți zice?
|
||||
|
||||
Chiar interesant cuvant o fi romanesc?
|
|||
|
|||
De fiecare data cand intru pe pagina asta gasec cate ceva amuzant, desi intrebarea e cat se poate de serioasa. Lutlul este un sinonim la titlul, dar acum uitandu-ma la tastatura nu stiu cum am putut sa gresesc in halul asta. Sper ca in replay-ul asta nu am greseli ortografice :)
|
|