|
|
|||
|
|||
Pe urmele lui Hristos
Recomand tuturor acest documentar despre Tara Sfanta intitulat "Pe urmele lui Hristos".
prima parte partea a doua partea a treia partea a patra |
|
|||
|
|||
Multumim Marius.
Am sa-l vizionez. CE PACAT CA ISRAEL NU E TARA CRESTINA,TOCMAI EI ,CENTRU CRESTINISMULUI,NU SUNT CRESTINI! |
|
||||
|
||||
Mi-a placut mult.
Multumesc mult. |
|
||||
|
||||
Cand o sa imi strang ceva banuti mai multi (sper sa imi ajute Dumnezeu sa strang) as vrea sa merg intr-o excursie in Israel. Organizata sau pe cont propriu.
Cum ma sfatuiti sa merg si cu ce agentie? Din ce am vazut oferte pe net, Marshall Tourism mi se pare ok. Dar poate as iesi mai ieftin daca ma duc pe ce organizez eu. Cineva care a fost recent la locurile sfinte? |
|
||||
|
||||
Doamne ajuta!
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa-ti aduni bani pentru o excursie in Tara sfanta, insa nu pe cont propriu, ci in mod organizat, vezi multe locuri si ai ghid care explica amanuntit fiecare eveniment. Intra pe Pelerinaje Patriarhia Romana, sant variante acceptabile. Parintele nostru a facut excursia tot prin patriarhie. Maine as pleca din nou, daca as avea banii necesari. Doamne ajuta-ti!
|
||||
|
||||
cel mai bine e de mers prin agentie...e mai sigur si in plus ai totul organizat si nu iti pierzi timpul ci te concentrezi pe lucrurile principale si importante.
Am reusit si am mers impreuna cu sotul in Tara Sfanta si cu prima ocazie as merge din nou, nu as ezita nici o clipa.
|
||||
|
||||
Citat:
http://www.neogen.ro/sofiai si aci poze dar si filmulete voi mai pune inca destule ,dar am si cintece religioase. Sofia |
|
||||
|
||||
pretul
Cam cit costa excursia in Tara Sfinta daca plec din Romania?
|
|||
|
|||
Costa pina in 1000 euro dar mai trebuie sa ai la tine cateva sute pentru diferite situatii ,cumparare de icoane ,etc.
Cauta pe internet ,google in limba romana ,"pelerinaj Ierusalim" Am inteles ca in octombrie e mult mai ieftin decat in alte luni ale anului. |
|
||||
|
||||
Citat:
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Documentar ortodox despre Tara Sfanta | Ion Pop | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 05.01.2012 00:19:55 |
pelerinaj tara sfanta | ia_lm | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 19:45:34 |
Sfinti din Tara Sfanta | dana_pro | Generalitati | 2 | 21.02.2007 04:52:54 |
|