Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2008, 14:02:58
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

prima oara am crezut ca se numeste topicul: ce au martorii lu iehova si nu avem noi? daca era asa ziceam: pe satana in fruntea lor
Vechi 24.11.2008, 18:03:10
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean Vezi mesajul
prima oara am crezut ca se numeste topicul: ce au martorii lu iehova si nu avem noi? daca era asa ziceam: pe satana in fruntea lor

Dupa numere reiese ca ei l-au vazut pe Dumnezeu,cand ,cum,deabia acum s-au trezit si ei?Sunt mari religii care sunt pe cale gresita ,d-apai micile secte..
Vechi 26.01.2009, 21:31:44
asmosis asmosis is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.01.2009
Locație: Romania
Implicit

Ma intreb eu oare, ce aveti voi de castigat cand judecati atata?Si ortodoxismul e o secta! :)
Vechi 26.01.2009, 22:43:01
eu-cristina83 eu-cristina83 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2008
Locație: Undeva in minunata Romanie
Implicit

Citat:
În prealabil postat de asmosis Vezi mesajul
Ma intreb eu oare, ce aveti voi de castigat cand judecati atata?Si ortodoxismul e o secta! :)
Nu stiu daca chiar judecam atat pe cat spui tu, poate constatam unele lucruri, ceea ce e o diferenta, iar ortodoxismul nu este o secta. Ar fi bine atunci cand afirmi ceva sa te documentezi inainte, nu sa faci afirmatii doar ca sa te afli in treaba.
Vechi 26.01.2009, 23:38:50
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de asmosis Vezi mesajul
Ce-i cu tine mai ,omule ,ce te tulbura asa de tare ,ce necazuri ai ,,,ce nelinisti ?Cum poti sa afirmi ca ortodoxismul este o secta ? Spune,poate cineva de pe acest forum te va ajuta ...
Vechi 14.09.2009, 10:11:27
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Implicit Sa va ierte Dumnezeu !!

pe cei ce sunteti Iehovisti ca va inselati amarnic, chiar in biblie scrie sa va cinstiti parinti, si voi nici pe Mama Mantuitorului Nostru nu O cinstiti ? Casa pe care Insasi Intelepciunea lui Dumnezeu Siesi Si-a zidit-o ? vai de voi, ca nici un Mijlocitor nu o sa aveti cand va veni momentul, caci cel ce necinsteste Mama cum ar putea sa-l cinsteasca pe Fiu ? Iar cel ce il necinsteste pe Fiu, va fi asemeni slugii care ii s-a dat pe mana via, iar cand a fost la cules si l-a trimis Tatal pe Fiu dupa rod, sluga la omorat . Ce credeti ca va face mai apoi Tatal ? Dumnezeu sa ne ierte pe toti dupa mare mila lui !
Vechi 06.02.2010, 12:31:41
hanico's Avatar
hanico hanico is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.06.2007
Locație: Moldova lui Stefan
Trimite un mesaj prin AIM pentru hanico
Lightbulb Mai sa fie!

I-am intalnit si eu doi cite doi prin parc, impart surasuri binevoitoare si fluturase menite sa ne deschida ochii ca de: stiu ei ca vine sfarsitul lumii. Curios nu? Nici Fiul din ceruri nu stie, dar ei da. Culmea!!!
Eu nu am nimic cu nimeni, dar fiecare sa sada in banca lui, ca acolo ii sade bine.
Nadajduiesc ca rostul lor printre noi o fi sa ne lumineze prin comparatie.
Poate unii dintre noi vazindu-le erezia vor deschide ochii la valorile si tainele ortodoxiei si la plinatatea lor. Doamne ajuta!
Vechi 12.03.2010, 20:09:30
FLORINACIO84 FLORINACIO84 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.03.2010
Implicit Salut oameni buni

--------------------------------------------------------------------------------
1 (Către mai marele cîntăreților. De cîntat pe Ghitit. Un psalm al lui David.) Doamne, Dumnezeul nostru, cît de minunat este Numele Tău pe tot pămîntul! Slava Ta se înalță mai pe sus de ceruri.
2 Din gura copiilor și a celor ce sug la țîță, Ți-ai scos o întăritură de apărare împotriva protivnicilor tăi, ca să astupi gura vrăjmașului și omului cu dor de răzbunare.

3 Cînd privesc cerurile-lucrarea mînilor Tale-luna și stelele pe cari le-ai făcut,

4 îmi zic: ,,Ce este omul, ca să Te gîndești la el? Și fiul omului, ca să -l bagi în seamă?

5 L-ai făcut cu puțin mai pe jos decît Dumnezeu, și l-ai încununat cu slavă și cu cinste.

6 I-ai dat stăpînire peste lucrurile mînilor Tale, toate le-ai pus supt picioarele lui:

7 oile și boii laolaltă, fiarele cîmpului,

8 păsările cerului și peștii mării, tot ce străbate cărările mărilor.

9 Doamne, Dumnezeul nostru, cît de minunat este Numele Tău pe tot pămîntul!

--------------------------------------------------------------------------------

<< Psalm 8 >>
Romanian: Cornilescu

<< Romani 12 >>
Romans 12 Romanian: Cornilescu

1 Vă îndemn dar, fraților, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceți trupurile voastre ca o jertfă vie, sfîntă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească. 2 Să nu vă potriviți chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceți, prin înoirea minții voastre, ca să puteți deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută și desăvîrșită.
3 Prin harul, care mi -a fost dat, eu spun fiecăruia dintre voi, să nu aibă despre sine o părere mai înaltă decît se cuvine; ci să aibă simțiri cumpătate despre sine, potrivit cu măsura de credință, pe care a împărțit -o Dumnezeu fiecăruia. 4 Căci, dupăcum într'un trup avem mai multe mădulare, și mădularele n'au toate aceeaș slujbă, 5 tot așa, și noi, cari sîntem mulți, alcătuim un singur trup în Hristos; dar, fiecare în parte, sîntem mădulare unii altora. 6 Deoarece avem felurite daruri, după harul care ne -a fost dat: cine are darul proorociei, să -l întrebuințeze după măsura credinței lui. 7 Cine este chemat la o slujbă, să se țină de slujba lui. Cine învață pe alții, să se țină de învățătură. 8 Cine îmbărbătează pe alții, să se țină de îmbărbătare. Cine dă, să dea cu inimă largă. Cine cîrmuiește, să cîrmuiască cu rîvnă. Cine face milostenie, s'o facă cu bucurie.

9 Dragostea să fie fără prefăcătorie. Fie-vă groază de rău, și lipiți-vă tare de bine. 10 Iubiți-vă unii pe alții cu o dragoste frățească. În cinste, fiecare să dea întîietate altuia. 11 În sîrguință, fiți fără preget. Fiți plini de rîvnă cu duhul. Slujiți Domnului. 12 Bucurați-vă în nădejde. Fiți răbdători în necaz. Stăruiți în rugăciune. 13 Ajutați pe sfinți, cînd sînt în nevoie. Fiți primitori de oaspeți.

14 Binecuvîntați pe cei ce vă prigonesc: binecuvîntați și nu blestemați. 15 Bucurați-vă cu cei ce se bucură; plîngeți cu ceice plîng. 16 Aveți aceleași simțiminte unii față de alții. Nu umblați după lucrurile înalte, ci rămîneți la cele smerite. Să nu vă socotiți singuri înțelepți. 17 Nu întoarceți nimănui rău pentru rău. Urmăriți ce este bine, înaintea tuturor oamenilor. 18 Dacă este cu putință, întrucît atîrnă de voi, trăiți în pace cu toți oamenii. 19 Prea iubiților, nu vă răsbunați singuri; ci lăsați să se răzbune mînia lui Dumnezeu; căci este scris: ,,Răzbunarea este a Mea; Eu voi răsplăti``, zice Domnul. 20 Dimpotrivă: dacă îi este foame vrăjmașului tău, dă -i să mănînce; dacă -i este sete, dă -i să bea; căci dacă vei face astfel, vei grămădi cărbuni aprinși pe capul lui.`` 21 Nu te lăsa biruit de rău, ci biruiește răul prin bine.

<< Romans 12 >>
Romanian: Cornilescu

Biblos.com Online Bible
IEHOVA SA VA BINECUVANTEZE SI SA PUTEM TRECE IMPREUNA DE ARMAGHEDON.
Vechi 07.05.2010, 19:32:37
odrade odrade is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.05.2010
Implicit Ce au Martori lui Iehova de castigat?

Vad ca nimeni nu a raspuns la intrebare ..... am sa o fac eu !
BANI asta au de castigat toate cultele si bisericile de la facerea lor... BANI ... in lumea asta totul se invarte in jurul banilor si ELE fac parte din lumea asta. In esenta deci , niste ofertanti de servicii inutile se folosesc de nevoia Omului de a crede in ceva pentru a trai ei bine. TOTI fac asa !!!! Si daca o firma mare ere destui " saraci cu duhul ", o firma capusa poate profita de pe urma marerialului cotizant, furandu-l !
Vechi 14.08.2010, 14:03:05
anatolie
Guest

Implicit

Urasc martorii lui Iehova , ei sunt niste antihristi care vor sa ne traca in iad dupa ei. Daca mergi in secta lor satanica si te intorci inapoi te urmaresc si te omoara.

Antiiehovisti

Imi pare rau ca zic "urasc" dar pentru ceea ce fac nu imi plac deloc.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iehova e numele din Biblie cocacoc Generalitati 22 26.04.2014 09:50:06
Un nor de martori Mihnea Dragomir Dogmatica 2 29.12.2011 17:19:04
Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard Daniel_7 Generalitati 17 20.06.2011 20:10:18
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! cristiboss56 Eutanasia 25 02.03.2011 14:12:43