Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2024, 15:13:53
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Da, să sufere copiii noștri nu noi, Doamne ferește să pățim noi ceva.
Cei 50 de ani ar fi inclus si copiii. Se pare insa ca deficitul deja a inceput sa se manifeste vizibil prin UE si tot ce vedem ca se intimpla este un efect al lipsei de energie.
Deci nici vorba de “dupa noi potopul”. Il vom prinde in toata splendoarea lui.
Problema cu copiii dupa care te vaiti atata ca o femeie, este ca ei trebuie sa isi asume responsabilitatea vietii lor de acum inainte nu sa piarda vremea pe chaturi sau intreceri de viteza pe autostrazi. Nu stiu in ce situatie va aflati voi cu copiii dar eu am scos din ei ce trebuie, sunt pe picioarele lor, si este datoria lor sa GANDEASCA, si sa vina cu solutii noi pentru generarea de energie, de neutroni, necesara supravietuirii noastre colective intr-un sistem socio-economic de tip nou, neconsumerist, nematerialist, in comunitati de oameni liberi.
Deocamdata nu se intrevede inca nimic concret decat semne pe ici colo ca vin schimbari majore.

Tags
comunism, mucenici, poezie, poezii ortodoxe, sfintii inchisorilor

Thread Tools
Moduri de afișare