![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
De curand, am aflat ca preotii din Arhiepiscopia Bucurestilor pot organiza pelerinaje in strainatate numai cu binecuvantarea Patriarhiei Romane.
Iata si hotararea Permanentei Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucurestilor: 7. Preoții din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor nu pot organiza pelerinaje în străinătate, mai ales în Israel și Grecia, fără binecuvântarea scrisă a Patriarhiei Române, care are propriile sale centre de pelerinaje și autorizațiile legale pentru desfășurarea unor astfel de activități. Asa cum reiese din textul hotararii, nu prea mi-e clara intentia. Vorbim de "o mana de ajutor" sau monopol? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai si daca nu ti-e clara intentia de ce ne intrebi pe noi si nu pe cei ce au dat hotararea???!!!
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca nu are cum sa-i intrebe direct pe ei, de aceea s-a adresat noua. In loc sa se incurajeze astfel de actiuni, sa fie sprijiniti chiar de Patriarhie pentru astfel de proiecte, Patriarhia imi pare ca doreste sa-si ia partea sa, daca nu chiar sa-i scoata de pe piata pe cei ce organizeaza pelerinaje. Pacat.
|
![]() |
Tags |
pelerinaj, strainatate |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pelerinajul, calatorie spre cer | NECTARIE | Generalitati | 7 | 22.03.2011 10:53:41 |
pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei | mirela1990 | Generalitati | 2 | 26.10.2010 23:48:36 |
Impresii din pelerinajul unei minivacante | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 09.12.2008 03:12:10 |
BINECUVANTAREA | iosif | Pocainta | 76 | 10.07.2008 14:26:19 |
pelerinajul | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 20.05.2007 01:58:09 |
|