Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2024, 13:59:06
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Am încercat să trimit un mesaj privat d-lui Admin, însă nu s-a trimis.

Totuși, solicit aici, dacă vede postarea, ștergerea acestuia topic, și a celui "Conștiința națională....".

Din motive de a nu stârni valuri, întrucât doar eu, și începând de azi moroco,am fost voci anti-Calin Georgescu.

Eu am fost mai virulent, și as prefera să-mi păstrez personal opiniile politice și să dezbat alte tipuri de subiecte,cel puțin aici pe forum.

Mulțumesc, și iertare celor care au contribuit la aceste topicuri, dacă solicitarea mea va fi admisă.
Vechi 06.12.2024, 14:38:20
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Vroiam sa mai adaug, ca e prima oara cand vad ca ortodocsii, impreuna cu catolicii, si toti crestinii protestanti si neo-protestanti se aduna la un loc sa voteze pe un candidat care nu face jocul sistemului Europa/NATO, etc.

Adica, toti ne certam cu versete din Biblie, dar se pare ca aceasta cumpana din tara ne uneste pe toti.
Calin nu-i de la Dumnezeu, nu-i placutul Lui, e un tzepar ce vrea sa distruga crestinismul, crestin-ortodoxia si miscarea suveranista intrand in satul pe deasupra!!!! Va distruge si va batjocurii Romania batjocurind pe Dumnezeu prin impostara asta mitomamoniaca.

L-am mai dat afara odata pe threadul miscarea pamantul stramosesc de la confiscarea AUR ca presedinte de onoare insa l-au adus interlopii satanisti, nicidecum rusii, in turul 2 caci au uneltit pe TikTok de a ajuns el, prin vrajeala si ispita, prin impostura a ajuns in pol position ca fiind independent si de la miscarea suveranista, e defapt de la cel rau, nicidecum de la credinciosi sau de la natrionalisti. Pai a trait numai in strainatate in vile fiind plin de bani.

Nu stati acasa ci mergeti la vot si votati Elena Lasconi!!! Ea e o crestin-ortodoxa practicanta de mica! Numai asa putem contracara ispita asta foarte puternica venita prin el si apara tara de 5 ani blestemati!

Nu va tzepuiesc!!! Vedeti ce zic pe film!

NU va ganditi la pace ca n-o poate el aduce si da. E tzepar! Pacea vine doar de la Dumnezeu!!!
Daca va fi ales si se va face pace intre rusi si ucraineni tzara se va pustii fiindca vom fi in blestem daca l-am ales si n-o sa fie Pace cu Dumnezeu, ci va fi o tzeapa, un razboi comercial si o dezbinare cum nu s-a mai vazut!!!

Alegeti cu Lasconi! Io va indemn care eram hotarat sa votez sigur cu Calin caci ii treceam cu indulgenta toate nebuniile doar pentru miscarea suveranista si pentru a scapa de partidele istorice ce si-au batut joc de noi. Acum votati Lasconi si asa aparati tara!

Calin Georgescu nu e nicidecum Simion ci e un impostor ce se da trimis de Dumnezeu! Nu-l votati! E tzeapa sa votati cu un tzepuit tzepuitor plin de duhuri rele si necurate, amestecate, antihriste!!!!

Nu va mint!!! E chiar un mare pericol sa iasa acest Calin Georgescu-Trumpopulescu!!!

Io m-am lepadat de alegerea pe care eram hotarat si sigur sa o fac! Deci se poate!

Merg la vot si votez Lasconi sa apar tara si turma crestina de un impostor mitomamoniac ascuns, foarte viclean, ce aduce duhul satanist-antihrist la carma tarii.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.12.2024 at 14:53:22.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2024, 15:20:59
Senior Member

Implicit

Până se șterge topicul, dacă se șterge...

Îmi cer scuze tuturor românilor care cred în România, indiferent prin cine sau ce cred asta, întrucât în acest topic și altul,unde voi face niște mențiuni,am avut anumite afirmații sau atitudini oarecum eronate.

INDEPENDENȚA NAȚIONALĂ

SUVERANITATEA

GLORIFICAREA EROILOR

Nu se pot face decât prin sacrificii,schimbare și autonomie națională COMPLETĂ.

Pentru cei care acuză că persoanele care îl declară erou pe Ion Antonescu,ar fi pro ruse, să ne aducem aminte cine le-a asasinat pe Ion Antonescu...

COMUNIȘTII

Este bine întotdeauna să studiem istoria pe toate părțile....
Vechi 06.12.2024, 21:15:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Până se șterge topicul, dacă se șterge...

Îmi cer scuze tuturor românilor care cred în România, indiferent prin cine sau ce cred asta, întrucât în acest topic și altul,unde voi face niște mențiuni,am avut anumite afirmații sau atitudini oarecum eronate.

INDEPENDENȚA NAȚIONALĂ

SUVERANITATEA

GLORIFICAREA EROILOR

Nu se pot face decât prin sacrificii,schimbare și autonomie națională COMPLETĂ.

Pentru cei care acuză că persoanele care îl declară erou pe Ion Antonescu,ar fi pro ruse, să ne aducem aminte cine le-a asasinat pe Ion Antonescu...

COMUNIȘTII

Este bine întotdeauna să studiem istoria pe toate părțile....
De fapt ți-ai dat și tu seama ce periculos e dvpdv statal să anulezi niște alegeri, în ceasul al 12-lea, dpmdv tu doar ai spus ce crezi influențat de mass media, prieteni, colegi de lucru, nu cred că ai fost rău intenționat.
Doar cei care au antrenament la frică și s-au călit în bătăliile trecute referendum pt familie, plandemie sunt cât de cât antrenați să reziste.

Se vede clară treaba că dacă nu se jenează să distrugă niște alegeri în văzul planetei, nu se jenează de nimic și atunci pe niște oameni anonimi și insignifianți i-ar termina și mai rău.

Cred că acum v-ați dat seama cu toții ce înseamnă noțiunea de sistem, alterare a conștiinței, mesaje subliminale șamd, sper să fii învățat cu toții câte ceva din aceste alegeri și să nu mai credeți televiziunile, presa online și posturile radio ale mainstream media care de atâția ani se face sluj la partide corupte ca ele să aibă acces la bani și să ne căpușeze.
Vechi 07.12.2024, 00:53:41
Senior Member

Implicit

https://youtu.be/nJTOD5jjac4?si=-kOOYipXHiSqyAjG

Mai multe nu am de zis...

Cine are de înțeles înțelege...
Vechi 07.12.2024, 01:09:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
https://youtu.be/nJTOD5jjac4?si=-kOOYipXHiSqyAjG

Mai multe nu am de zis...

Cine are de înțeles înțelege...
Bela ciao e un cântec bolșevic totuși, iar Delia e o individă care batjocorea schima mare

https://ortodox.md/blasfemie-la-adre...schimonahilor/

Încă ai rămas Lasconist când Elena asta Ceaușescu a interzis unui post de presă accesul și zice că dacă ea ar fi la putere ar interzice partidelor suveraniste să candideze ?

Nu vezi că se alunecă într-o dictatură în numele combaterii dictaturii ?
Vechi 07.12.2024, 01:15:55
Senior Member

Implicit

Nu am fost niciodată la fel de jignit și ofensat, urlându-se la mine cu o ură pe care n-am simțit-o niciodată,ca și acum de către unii susținători ai suvernanistilor....In viața reală mă refer.

Toate, doar fiindcă imi exprim opinia,la fel ca aici, într-un mod rațional și respectuos,poate uneori ironic.

Tocmai de asta am cerut ștergerea acestor topicuri.

Dacă în real am observat oameni pe care îi cunosc,care urlau la mine cu ură pură și aproape de violența.

Și pe online pot fi asemenea oameni care habar n-am până unde pot merge...

In fine....
Vechi 07.12.2024, 01:25:15
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu am fost niciodată la fel de jignit și ofensat, urlându-se la mine cu o ură pe care n-am simțit-o niciodată,ca și acum de către unii susținători ai suvernanistilor....In viața reală mă refer.

Toate, doar fiindcă imi exprim opinia,la fel ca aici, într-un mod rațional și respectuos,poate uneori ironic.

Tocmai de asta am cerut ștergerea acestor topicuri.

Dacă în real am observat oameni pe care îi cunosc,care urlau la mine cu ură pură și aproape de violența.

Și pe online pot fi asemenea oameni care habar n-am până unde pot merge...

In fine....
Cred că confunzi planurile, nu-ți are nimeni treaba aici, iar în viața reală cine știe, nu trebuia să te angrenezi în discuții politice, eu nu vorbesc politică decât cu oameni luminați la minte.

Totuși nu e bine să preiei clișeele mestecate de presa plătită cu bani grei să dirijeze mentalul colectiv într-o anumită direcție, e capăt de linie și pt presa asta mincinoasă care 35 de ani ne-a lăsat în bezna minții și-ntr-o îndobitocire comparabilă cu epoca grofilor și cu iobăgia.

Când zic capăt de linie mă refer STRICT la credibilitatea și onorabilitatea ei, pot face 1000 de campanii umanitare să senzibilizeze și ca să se scoată, și-au mâncat omenia în fața multora, sunt niște mizerii umane care iau o sută de mii de euro salariu pe an ca să-ți bage ție în urechi ce vrea comanditarul lor.

Dacă am dus-o rău sau s-au ridicat la conducere oameni de nimic e pt că goarnele sistemului le-au făcut punte, fără aceste goarne nerușinate hoții ăștia erau niște anonimi.
Vechi 07.12.2024, 01:32:57
Senior Member

Implicit

Iau o pauză de la acest subiect, întrucât dacă voi continua să scriu aici și să vorbesc și în real anumite aspecte extrem de sensibile ....

Nu-i prea ok....Am ajuns la niște concluzii pe care așa cum sugera colegul de forum Nietzsche, trebuie tratate și acordate cu grijă, atenție și mai "ocultat".

Am fost neglijent să vorbesc deschis și direct despre subiectele pe care le-am formulat în aceste două ultime topicuri.

Nu mai fac asemenea greșeli, nici aici, nici în realitate.
Vechi 07.12.2024, 01:46:46
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Iau o pauză de la acest subiect, întrucât dacă voi continua să scriu aici și să vorbesc și în real anumite aspecte extrem de sensibile ....

Nu-i prea ok....Am ajuns la niște concluzii pe care așa cum sugera colegul de forum Nietzsche, trebuie tratate și acordate cu grijă, atenție și mai "ocultat".

Am fost neglijent să vorbesc deschis și direct despre subiectele pe care le-am formulat în aceste două ultime topicuri.

Nu mai fac asemenea greșeli, nici aici, nici în realitate.
Nu e bine să te victimizezi, nu ți-a avut nimeni treaba aici, nu știu în ce mediu ești dar Clujul e un mediu haștagist și Brașovul și alte orașe de genul, deci mai că nu te-aș crede.

La câți prostănaci cred că e bine ca puterea judecătorească să judece în afara cadrului legal, că o presă care legitimează abuzul e bună și credibilă nu mă mai miră nimic.

Probabil o să te deștepți când în zăngănit de cătușe o să te trimită pro-europenii în batalion disciplinar în prima linie să fii hrană pământului sau să rămâi mutilat fizic și psihic pentru o uniune care nu ți-a dat nimic pentru suflet.

Treaba ta și a altora care suflați în vâlvătaia războiului, da vai și nouă care nu avem nicio vină voiam doar pace și să nu fim amestecați, băgați la înaintare, la sacrificiu, la momeală, târâți sau forțați să participăm la mizeriile lor.

Thread Tools
Moduri de afișare