|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Punctul tau de vedere e irelevant comparativ cu punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe. Esti un mincinos iar justificarea pentru inventarea unui sens particular pentru crestin-ortodox arata si viclenie ...apofatica.
|
|||
|
|||
Citat:
Vax albina, atunci.... |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Sincer, nu inteleg de ce te ambitionezi sa convingi o extrema ca si polul opus e bun, dar asta nu-i treaba mea. E doar o remarca. Eu doar observ cum bati la usi inchise, apoi mai iei cate-un ghiveci zburatacit de la balcon si totusi insisti. E interesant si indescifrabil pentru mine, in conditiile in care e plin internetul de forumuri de limba romana unde gasesti chiar si ortodocsi sau crestini din alte culte care agreeaza budismul. Si totusi, tu raspunzi de fiecare data... Succes, daca asa vrei. |
|
|||
|
|||
Citat:
Cine stie, poate se leaga si ceva din alte zone..
|
|||
|
|||
Citat:
Ca Hristos n-a vorbit despre vesnicia materiei sau imaterialitatea ei, despre lumi mai presus de Rai, si alte aiureli din astea. Ba dimpotriva, l-a clasificat pe Budha al tau ca fur si talhar (Ioan 10:8) deci duhovniceste vorbind, si cei care i-au pasit pe urme, indiferent catte upgrade -uri i-au adus filosofiei lui, sunt la fel. Citat:
Insa si tu si ei pica la testul timpului, cu toate ca sustin ca au un picior taman in vremurile apostolice, insa un spagat de mai bine de un mileniu si jumatate bate la ochi pentru cine are cat de cat minte sa priceapa. Iar tu, n-ai nici macar atat.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.08.2016 at 11:55:14. |
|
|||
|
|||
Vorba ceea: "Cainele moare de drum lung..." :)))))))
|
|
|||
|
|||
Si tu de grija esecului propagandei asa zis budhiste de pe forum crestin.
|
|||
|
|||
Citat:
- Missipippi. - Se spune Mississippi, nu Missipippi !! - Misirupi ! Cam in zona veselului "mi si rupi" ma situez si eu raportat la cele ale altora. Doar ca pe stilul somnolent-ardelenesc. AlinB, eu scrisesem ceva pentru alt membru al forumului si era o nedumerire a mea. Acum am doua nedumeriri, iar cea legata de tine e din intelepciunea lui Dabija...:))) |
|
|||
|
|||
......................