Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2024, 18:47:07
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu cred că pr Ciprian Mega sau alții care deja au notorietate națională citesc fire de internet, bloguri anonime șamd, ar însemna să aibă prea mult timp să citească ce scrie câte un anonim într-un colțișor de internet.
Citește sau nu citește (deși eu cred că unele lucruri scrise de mine aici le citește personal), eu am adus argumente care dau de înțeles că are la cunoștință, ceea ce face cu atât mai grave anumite demersuri mediatice ale lui, care sînt în mod evident „partizane”, iar acest lucru este foarte grav, chiar dacă anumite lucruri sesizate de el sînt sau pot fi reale, mă refer la această ofensivă mediatică în care este implicat preotul Mega împotriva a ceea ce el numește un flagel al homosexualității din anumite secțiuni ale BOR și care poate fi real, la cine știe ce „scară” (și evident că ar implica o vulnerabilizare și deci posibilitatea de șantajare și de control în scopuri nelegitime a unor elemente din conducerea BOR, fapte care evident că ar fi (și ele poate chiar există, nu neg posibilitatea existenței lor) foarte grave, atât pentru corupători, cât și pentru corupții din BOR), însă asta nu ar implica din punct de vedere moral „partizanatul”.

Și despre partizanat este vorba și în modul de apreciere a lui IPS Streza, și deja am adus niște argumente, și mai mult, avînd în vedere că am făcut niște comentarii fără să fi dat un link în postări trecute, voi da și legături la emisiunea din 9 septembrie în cadrul căreia preotul Mega Ciprian, chiar dacă și cu anumite rezerve și critici, îi face totuși o imagine pozitivă personajului sinistru IPS Streza (iar caracterizarea de sinistru se bazează pe ceea ce deja am enunțat și argumentat în mai multe dezbateri aici pe forum, și inclusiv pe baza altor fapte incalificabile ale acestui nemernic, pe care Sinodul BOR ar face bine să îl caterisească și să pună pe cineva legitim în locul lui, pentru a curma cât mai mult din felul în care acest personaj sinistru smintește și zădărnicește misiunea Bisericii Ortodoxe, și deci îndemnuri ale PREASFINTEI TREIMI, ale DUMNEZEULUI CEL ADEVĂRAT, și inclusiv propășirea spirituală, morală, de demnitate și chiar și materială a românilor), și ar mai fi de remarcat că este cu atât mai grav ceea ce face preotul Mega, cu cât numărul de vizionări ale acestei emisiuni este cam de vreo 10 ori mai mare (pe YT) decât ale altor emisiuni cu preotul Mega la postul lui Gușă, ceea ce evident că nu are cum să fie ceva întîmplător, chiar dacă nu subiectul legat de IPS Streza (și care nu a fost dezvoltat în scris nici de saitul de știri al lui Gușă) nu a fost subiectul principal al discuției.

https://youtu.be/JlcpCpDRvIc?si=qPTY0OzQvT3l6QQp&t=1539
sau
https://www.youtube.com/watch?v=JlcpCpDRvIc&t=1539s

Thread Tools
Moduri de afișare