![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
O alegere corectă trebuie sa fie întotdeauna una studiată și in cunoștință de cauză.
Altfel suntem la niște jocuri de noroc in care mizăm soarta țării pe niște factori aleși la întâmplare sau din motive cu totul iraționale. Încerc să mă debarasez de orice subiectivism pentru a înțelege cât mai bine ce înseamnă efectiv aceste 2 opțiuni care momentan ne sunt puse pe masă, tocmai de alegerile majorității. Am sa aleg întâi câteva declarații pe care cei doi le-am dat în anumite interviuri sau emisiuni, întrucât doar într-un dialog putem vedea cu adevărat cine sunt cei doi, prin afirmații spontane,nu discursuri pregătite poate de alții pentru ei,sau citate și maxime cu priza la public. Călin Georgescu “Feminismul este o mizerie” “Eu sunt cel mai bun negociator din Romania” “Poporul meu”(in repetate rânduri folosește acest termen) “O femeie nu poate să conducă o țară,nu acesta este rolul ei” “Eu voi face cea mai mare conductă de apă din lume in Romania” “Nu există Covid,nu a văzut nimeni niciun virus niciodată “ “Ungaria este țara care are cea mai bună diplomație la nivel mondial” Până în prezent putem vedea niște afirmații care ar fi spuse cu precauție chiar și de către fundamentaliști islamici. Iar actuala civilizație,care a dat drept femeilor și a salvat milioane de vieți prin vaccinuri este doar o minciună și o greșeală. Noi trebuie să ne îndreptăm spre viziunea holistică și misogină in cel mai adevărat sens,nu spre evoluția globală a societății. Noi trebuie să vindem apă printr-o conductă pe care o face dl Georgescu, probabil săpată la mâna,să nu dăunăm mediului,in câteva sute de ani. Iar când alții vor coloniza Luna și Marte,noi vom cultiva stevie și măcriș și vom bea suc de morcovi, că dacă vindem apă mai rămâne să bem doar roua de pe culturile ecologice ale domniei sale. Deasemenea ne vom apăra țara cu furci, greble și lopeți,că niște adevărați daci,vom naviga pe plute de răchită pe Dunăre și vom înființa cea mai mare plantație de alge din Marea Neagră,vor fi alfe negre sau caviarul algelor. Probabil vom desființa sistemul bancar că este prea occidental și vom reveni la troc. Voi oferi și pasaje din programul concret al d-lui Georgescu,dar deocamdată să speculăm o posibilă evoluția a țării noastre cu ideologia lui foarte bine ancorată în inspirație medievală, antică și cel mai probabil Avatar sau Lord of the Rings. Deci marea Chemare pe care a simțit-o el, și a împărtășit-o cu oameni care habar n-au cine este, într-o țară unde era necunoscut este de fapt o intrare pe furiș,unde își asuma nemulțumirile unui popor care are nevoie de niște soluții reale la niște probleme reale. Acest domn a inventat un dumnezeu terestru care sa salveze acest popor prin el. In primul rând dl Georgescu este un simplu om,care folosește vorbe mari și umplute de opiul maselor, adică religie, prin care încearcă să imbete și drogheze acest popor, folosindu-se de niște concepte universale și sensibile. El folosește durerilor poporului ca să pună mâna pe putere într-un mod dictatorial și fascist, plus că declară pe față inele dintre ideile care vor fi pilonii săi. Folosește o masă de oameni dezinformată și foarte ușor de influențat,care il propulsează acolo unde el își dorește. El nu este voința poporului,ci este lipsa de voință a unui popor de a se schimba. Poporul ii dă puterea de a schimba ce dorește el, însă a întrebat cineva ce anume dorește acest popor? Știe cineva in mod concret ce vrem? Vreți o țară unde suntem izolați, unde femeile nu au dreptul să conducă și să fie egale cu bărbații, unde sa vă fie impusa singură credință naționalist creștină cu valori tradiționale? Sau vreți să aveți posibilitatea unei alegeri libere? Păi îți interzice acum cineva sa crezi în Dumnezeu,să mergi la biserică, să mănânci sănătos, să îți faci ferme ecologice sau sa fi orice altceva? Fiți raționali….. Voi continua să dezvolt subiectul pe parcurs, și deasemenea voi introduce și un profil al Dnei Lasconi….
|
|||
|
|||
![]()
Prietene vezi că ai căzut în capcana fricii, văd toți bătrânii căcați pe ei de frică și publicul peste 60 de ani numai când aud numele lui Georgescu după ce s-au uitat prea mult la Antena 3.
Acum înțeleg ce povestea un frate aici când au fost alegerile din 2000 și i-au furat părinții buletinul să nu voteze Vadim. Se repetă povestea și se va aluneca în alți 20 de ani satanici de jaf, exil economic, înstrăinare, depopulare. Nu-mi vine să cred că acest popor are mintea scurtă și că mințile care ar trebui să fie cele mai lucide ale intelectualilor sau bătrânilor sunt cele mai panicarde. Sincer încep să-l reevaluez pe Călin Georgescu dat fiind tona de vome aruncate împotriva lui. Dar se confirmă ce spuneam dacă Georgescu ar fi fost făcut albie de porci ca George Simion din 2-3 spectre de comunicare nu trecea de 6% - el s-a calificat pt că nu s-au ocupat de el de dimineață până seara. Deci sunteți ușor prostibili toți pe care vă sperie presa și nu ați învățat nimic nici de la Referendumul pt famiie când vă speriau că iese România din UE, nici de la teroarea bio-sanitară covid când ne-au băgat pe toți în arest la domiciliu.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 26.11.2024 at 21:26:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu voi face cea mai mare conductă de apă din lume in Romania”
Sa facă dar numai din Dunăre în apropierea gurilor de vărsare în mare, nu din tara unde avem o seceta crunta și sistemul aquifer este la pământ. Sa speram ca nu începe și asta cu tot felul de idioțenii izvorâte " din glie și neamul romanesc "
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 26.11.2024 at 23:15:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Există indicii că am avea un rezervor uriaș de apă în Dobrogea încă nepus în valoare: https://www.mediafax.ro/social/fluvi...-video-8836799 https://www.antiquarius.ro/al-patrul...litara-0001245 Profesorul Călin Georgescu vorbește uneori în cheie criptică - trebuie să citești câte ceva ca să înțelegi la ce se referă.
|
|||
|
|||
![]()
Calin Georgescu: Lasconi vrea România în război și a spus că acceptă orice va cere NATO și UE. Părinții sunt pregătiți să-și trimită copiii pe front? Războiul din Ucraina trebuie să înceteze! Lasconi refuză să participe la o dezbatere la TVR. Îi e frică!
Călin Georgescu, candidatul independent la președinția României, care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale, a făcut o declarație în fața jurnaliștilor, în care a subliniat că va fi un președinte care va pune țara și poporul lui pe primul loc, va pune preț pe onoare și diplomație continuă în favoarea interesului național și va aplica strategia păcii. De asemenea, el a spus că Lasconi vrea să implice țara noastră în război și că aceasta va accepta, așa cum a și declarat, orice va cere NATO și UE. Georgescu a mai menționat că a invitat-o pe Lasconi să participe la o dezbatere electorală la Televiziunea Română, întrucât poporul român are dreptul să asiste la o astfel de dezbatere, însă aceasta a refuzat, fiindcă îi este frică de un astfel de dialog. Deși declarația sa a fost mai lungă, televiziunile sistemului i-au întrerupt transmisia în direct dupa 10-15 minute. Ieri am văzut cum președintele Comitetului militar al NATO a cerut tuturor oamenilor de afaceri din țările membre NATO să se pregătească pentru un scenariu de război, în același timp să își aranjeze toate liniile de producție în același sens. Cum se poate să spună așa ceva dacă nu discută prima dată cu țările membre? Este o rușine și o jignire adusă tuturor țărilor membre NATO. Mai mult, am văzut cum ieri prin manipulări au fost scoși tinerii în stradă. Așa cum i-au scos în stradă, așa-i va scoate și la război. Și nu știu dacă sunt pregătiți părinții să-și trimită copiii la război și să nu se mai întoarcă.
|
|||
|
|||
![]()
Puncte cheie in programul d-lui Georgescu propus pentru Romania , numit
Hrana, Apă, Energie “Instaurarea statului suveranist-distributist și a unei societăți bazate pe democrația participativă în care Adevărul, Libertatea și Suveranitatea sunt axa de valori a dezvoltării României.” Știți ce înseamnă stat suveranist-distributist,dar democrație participativă? Eh, căutați și vedeți…. Vă mai întreb ceva.Cum poți fi Liber , Suveran și cu acces la Adevărul in condițiile in care…. Și vă voi prezenta ce condiții oferă,prin pasaje relevante din programul de pe pagina sa oficiala: “cooperarea ca noul modus operandi, nu doar în economie și politică, ci în întreaga societate românească” “Reinstaurarea cultului muncii din plăcere.” “Resursele naturale nu sunt privatizabile și nici de vânzare” “Restaurarea viziunii creștine în economie.” “Întărirea instituțiilor democratice fundamentale ale statului (autoritatea legislativă, executivă și judecătorească) și ale ordinii constituționale (organismele societății civile, presa scrisă și audiovizual)” “– participarea de minimum 51% din partea statului în tot ceea ce înseamnă exploatări de resurse naturale pe teritoriul României.” “Totul se poate schimba prin acceptarea unui sistem care va reveni la o școală națională zidită pe temelia istoriei, culturii și intereselor naționale ale românilor, pe patriotism desăvârșit.” “Se va crea o rețea de bănci populare și cooperatiste, uniuni de credit, care va finanța implementarea modelului suveranist-distributist” “Producția agricolă a gospodăriilor țărănești va fi organizată în forme cooperatiste moderne” “Apele minerale și termale sunt parte din patrimoniul natural al României și nu pot fi privatizate sau înstrăinate.” “Va înceta „privatizarea” instituțiilor de forță ale României.” “Cotă unică de 10% – pentru o stabilitate economică eficientă pe termen lung.” “Stimularea agonisirii averii – pentru evitarea consumului inutil.” “Participarea de minimum 51% din partea statului în tot ceea ce înseamnă exploatări de resurse naturale pe teritoriul României – pentru ca interesul național să fie gestionat cu prioritate.” “Vor fi eliminate total industriile poluante și ineficiente, distrugerea sistematică, pe model colonial, a pământurilor.” “România dispune de un potențial considerabil în primele trei domenii, în special în agricultură, mult peste media statelor Uniunii Europene.” “Sectorul agricol va fi relansat, prin sprijinirea gospodăriei țărănești și a agriculturii tradiționale” Mda, judecați singuri,că deja este prea târziu să evidențiez evidentul… Vedeți întâi ce propune cineva și după puneți ștampila așa pe un program nu doar fără nicio bază concretă,ci pur și simplu lipsit de logică și cu trimiteri clare către comunism și fascism…
Esenta fiintei tale sta in insasi picatura de iubire ce atarna de spiritul tau. Last edited by Seraphim7; 27.11.2024 at 00:11:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asocierea și gospodăriile țărănești sunt esențiale în Franța, Belgia unde sunt multe mărci înregistrate de produse cu specific local și se face comerț de milioane de euro - există o mică rețea de producători care alimentează fiecare așezare urbană. Instituțiile de credit precum banca agricolă vor da credite pe dezvoltare pentru utilaje agricole, irigații ticăloșii FSN au falimentat Banca Agricolă și au vândut-o la austriecii Reifeisen. Dacă oamenii ar sta în gospodăria lor nu și-ar mai abandona pământul și așezările urbane ar profita din asta, România ar avea altă configurație demografică, în 90 erau vreo 4 milioane de gospodării țărănești și acum nu mai sunt nici măcar 2, toți se hrăneau de acolo.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 27.11.2024 at 00:22:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Măi Iorest noi n-am fost capabili să luăm bani gratuiți de la UE să intrăm într-o era a tehnologiei agricole moderne și tu îmi spui că Georgescu care spune că va relansa agricultura cu gospodării țărănești și agricultură tradițională......
Până și comuniștii au înțeles că ne trebuie agricultura modernă. Păi Georgescu a zis că toate industriile poluante vor fi interzise. El vrea sa facem agricultura cu plugul tras de boi și căruțe trase de cai , sau cum? Îți spune clar că toate resursele țării nu pot fi privatizate, păi ce privatizăm dacă îți spune că totul este al țării? Plus vom munci toți din plăcere, că doar va fi impus acest nou cult, practic vei munci gratis într-un fel de ev mediu, pentru țara,care va impune o adunare a averii să nu mai cheltui tu resursele țării. Așa că din nou se dorește îmbogățirea țării prin sărăcirea poporului. Îți spune că face o școală națională exclusiv bazată pe patriotism, adică ieși din sistemul mondial educațional și înveți numa despre legionari și extra despre Hitler și Putin. Hai că deja..... Deschideți ochii va rog! Sau chiar am ajuns in așa hal încât să ne aruncăm de bunăvoie într-o era mai întunecată decât am trăit vreodată.
Esenta fiintei tale sta in insasi picatura de iubire ce atarna de spiritul tau. Last edited by Seraphim7; 27.11.2024 at 00:43:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ironic e că științele exacte au produs rezultate olimpice în timpul comunismului mult mai substanțiale decât în epoca când dezlânarea mentală generată azi produce subperformanță.
|
|||
|
|||
![]()
Acuma vom migra spre celălalt candidat ce tinde spre funcția de președinte al statului.
In primul rând nu am favorizat niciodată USR,sau dna Lasconi in acest sezon electoral. Am menționat doar că am fost membru USR acum vreo 4 ani,fiind președinte de filială câteva luni. In general sunt apolitic, însă in ultima vreme m-am implicat,ca noi toți dealtfel, vrând nevrând in politica actuală,din poziția de alegător și persoană care va fi afectată de cei care o fac. N-am ascuns senzațiile pe care ni le-au oferit unii dintre cei din grupul suveranist,mai ales dna Sosoaca,la care am “savurat” modul agresiv prin care a atacat în moduri nu tocmai elegante anumite poziții ale politicii mainstream. N-am ascuns momentele in care acum recent dl Georgescu a atins puncte sensibile in inimile noastre. Singurul candidat pe care l-am susținut în această campanie a fost dl Mircea Geoană. A fost o opțiune solidă pentru funcția de președinte. Momentan nu exista din păcate o asemenea opțiune. Însă în condițiile date, opțiunea trebuie să fie o democrație palidă sau un hibrid comunist-fascist. Acest rezultat arată un vot antisistem și o nevoie de schimbare, însă fără a consulta inițial unde va duce această schimbare. Mulți au tratat acest vot,ca pe o “butonare” inofensivă a unei aplicații,sau acel impuls de like-uri repetate fără a mai vedea efectiv cui dai acel like. Am ajuns in etapa de “zombificare” și manipulare prin tehnologie,prin acest experiment numit Călin Georgescu,aplicat pe poporul român. Sincer nu vreau sa fiu nici ironic, nici susținător nici defăimător al Elenei Lasconi. Dar voi incerca să fac un portret cât de cât obiectiv după ce voi analiza mai multe declarații, obiective și program politic al ei și al USR.