![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O alegere corectă trebuie sa fie întotdeauna una studiată și in cunoștință de cauză.
Altfel suntem la niște jocuri de noroc in care mizăm soarta țării pe niște factori aleși la întâmplare sau din motive cu totul iraționale. Încerc să mă debarasez de orice subiectivism pentru a înțelege cât mai bine ce înseamnă efectiv aceste 2 opțiuni care momentan ne sunt puse pe masă, tocmai de alegerile majorității. Am sa aleg întâi câteva declarații pe care cei doi le-am dat în anumite interviuri sau emisiuni, întrucât doar într-un dialog putem vedea cu adevărat cine sunt cei doi, prin afirmații spontane,nu discursuri pregătite poate de alții pentru ei,sau citate și maxime cu priza la public. Călin Georgescu “Feminismul este o mizerie” “Eu sunt cel mai bun negociator din Romania” “Poporul meu”(in repetate rânduri folosește acest termen) “O femeie nu poate să conducă o țară,nu acesta este rolul ei” “Eu voi face cea mai mare conductă de apă din lume in Romania” “Nu există Covid,nu a văzut nimeni niciun virus niciodată “ “Ungaria este țara care are cea mai bună diplomație la nivel mondial” Până în prezent putem vedea niște afirmații care ar fi spuse cu precauție chiar și de către fundamentaliști islamici. Iar actuala civilizație,care a dat drept femeilor și a salvat milioane de vieți prin vaccinuri este doar o minciună și o greșeală. Noi trebuie să ne îndreptăm spre viziunea holistică și misogină in cel mai adevărat sens,nu spre evoluția globală a societății. Noi trebuie să vindem apă printr-o conductă pe care o face dl Georgescu, probabil săpată la mâna,să nu dăunăm mediului,in câteva sute de ani. Iar când alții vor coloniza Luna și Marte,noi vom cultiva stevie și măcriș și vom bea suc de morcovi, că dacă vindem apă mai rămâne să bem doar roua de pe culturile ecologice ale domniei sale. Deasemenea ne vom apăra țara cu furci, greble și lopeți,că niște adevărați daci,vom naviga pe plute de răchită pe Dunăre și vom înființa cea mai mare plantație de alge din Marea Neagră,vor fi alfe negre sau caviarul algelor. Probabil vom desființa sistemul bancar că este prea occidental și vom reveni la troc. Voi oferi și pasaje din programul concret al d-lui Georgescu,dar deocamdată să speculăm o posibilă evoluția a țării noastre cu ideologia lui foarte bine ancorată în inspirație medievală, antică și cel mai probabil Avatar sau Lord of the Rings. Deci marea Chemare pe care a simțit-o el, și a împărtășit-o cu oameni care habar n-au cine este, într-o țară unde era necunoscut este de fapt o intrare pe furiș,unde își asuma nemulțumirile unui popor care are nevoie de niște soluții reale la niște probleme reale. Acest domn a inventat un dumnezeu terestru care sa salveze acest popor prin el. In primul rând dl Georgescu este un simplu om,care folosește vorbe mari și umplute de opiul maselor, adică religie, prin care încearcă să imbete și drogheze acest popor, folosindu-se de niște concepte universale și sensibile. El folosește durerilor poporului ca să pună mâna pe putere într-un mod dictatorial și fascist, plus că declară pe față inele dintre ideile care vor fi pilonii săi. Folosește o masă de oameni dezinformată și foarte ușor de influențat,care il propulsează acolo unde el își dorește. El nu este voința poporului,ci este lipsa de voință a unui popor de a se schimba. Poporul ii dă puterea de a schimba ce dorește el, însă a întrebat cineva ce anume dorește acest popor? Știe cineva in mod concret ce vrem? Vreți o țară unde suntem izolați, unde femeile nu au dreptul să conducă și să fie egale cu bărbații, unde sa vă fie impusa singură credință naționalist creștină cu valori tradiționale? Sau vreți să aveți posibilitatea unei alegeri libere? Păi îți interzice acum cineva sa crezi în Dumnezeu,să mergi la biserică, să mănânci sănătos, să îți faci ferme ecologice sau sa fi orice altceva? Fiți raționali….. Voi continua să dezvolt subiectul pe parcurs, și deasemenea voi introduce și un profil al Dnei Lasconi….