![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am scris eu greșit. Mă iartă.
Despre asta e vorba: http://www.librariasophia.ro/carti-T...de-so-504.html
|
||||
|
||||
![]()
OK multumesc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Am debutat ziua cu un litru de ceai de merisor si un litru de apa. Tocmai ce halii o ridiche neagra. Imi arde gitul, dar ma simt super: curatit pe dinauntru. Propun un topic cu retete de post, schimb de idei si altele. In ce ma priveste, fructele, legumele, radacinile si dulciurile de post sunt si baza si in top. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ia și niște oțet de ardei iute. Trimit eu.Sau hrean.
|
|||
|
|||
![]()
Ei na, ca doar in Braila s-or gasi astea. Btw, stiu ca o zici in gluma, dar chiar consum si tocatura de hrean in dilutii foarte mici. Serios acum: am rude diabetice, iar eu incerc sa slabesc cit mai rapid si mult in post si nu numai, consumind cele sus-numite, si multe altele de acelasi fel, tocmai pentru a da in cap unui eventual diabet. Postul purifica, insanatoseste, slabeste (la trup) si te face mai iertator: se vede fie si din acestea ca e de la Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, dar eu am. De la ardeii puși în toamnă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cate enzime sa dea bietul pancreas ca sa proceseze cantitatile uriase de mancare pe care noi cu lacomie le inghitim zilnic. Diabetul este un blocaj care raspunde acestui prost obicei de a manca mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Diabetul are diverse cauze,unele sunt hormonale ,altele sunt legate de kg in plus,cum altele sunt pe baza de stress sau genetice. In majoritatea cazurilor,este o boala a saraciei,in lipsa de venituri oamenii se indoapa cu alimentele cele mai ieftine ![]() Femeile cu ovare polichistice sunt susceptibile de a face diabet,excesul de estrogen da rezistenta la insulina. Vb lui Ceausescu:"Cititi,cititi,cititi!"
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau altfel spus, stiai ca sunt cel putin 2 forme de diabet, cu totul diferite dpdv al cauzei si manifestarilor?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|