![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Arle,
Care este programul tau zilnic? Am putea sa-ti mai dam sfaturi si in functie de ce obiceiuri mai ai, asta daca vrei ne spui... Ce hobby-uri ai, cit timp petreci la computer, tv, ai prieteni, etc...? Sanatate, si stai departe de lucruri care te tulbura... fara sa-ti dai seama:) Stii ca la tara, si nu numai, oamenii scapa de depresie ...efectiv stind in poarta si cugetind si uitindu-se in zare la lucruri reale, adevarate |
|
|||
|
|||
![]()
Arle,nu trebuie sa iti fie frica decat de Dumnezeu,stii vorba aceea "de ce iti este frica nu scapi",asa ca,numai frica de DOMNUL si DUMNEZEUL nostru este mantuitoare.Sau mai bine zii asa:"de Cine iti este frica,nu scapi"= in traducere libera,decat de Dumnezeu sa iti fie frica si EL este alaturi de tine pretutindeni,asadar,de EL nu scapi,te va purta in brate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E buna frica asta de a nu-L pierde pe Dumnezeu, dar pana acolo trebuie sa ai Ce sa pierzi. Da, Doamne, sa Te avem cu totii! Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa mergem spre Biserica, fiindca apropiindu-ne de Hristos, chiar daca vom muri azi, vom trai vesnic. Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da, exact asha v-om si face ne-om dematuriza ca sa avem impresia ca suntem inocentzi... :angry: fuji domnule deaicea... poi ce copiii nu pacatuiesc inca demici?, poi ei sunt cei mai mari pacatoshi din lume doar ca nu-i ia nimeni in seama, si nici Dumnezeu nu le zice nimic. Acuma e drept ca si pacatele lor sunt nevinovate ca noi sa ii persecutam si traumatizam, dar ale noastre, nu vor deveni tot nevinovate daca facem pe copilashii inocentzi si ne si comportam copilareshte... ideea era sa te gandesti la ce vrei tu, la diavol, la Dumnezeu, la cine-ti trece prin minte la oriceora din zi si din noapte, doar ca trebuie sa te invetzi sa faci ca si acei copilashi care s-au smerit, fiindca imparatzia cerurilor este a celor ca ei... De ce? Poi daca ei s-au smerit de mici :), atunci tu care eshti deja babalic ce ai de zis? ???Care e stadiul tau de suferintza,:hmmm: ca al meu de-abea l-am constatat si nu-mi prea miroase a bine...:dozingoff:
:) |
|
|||
|
|||
![]()
Don`t worry , there`s no sugar :D
|
|
|||
|
|||
![]()
sa stii ca nu tine de varsta si mie mi-e frica si mi-a fost tot timpul.
Inainte sa te culci citeste rugaciunea ingerului pazitor, varianta aia mai lunga. In afara de asta sa nu dormi singura in camera, daca nu ai persoane in jur ia-ti un animal catel de ex. si poate nu iti va mai fi frica. |
|
|||
|
|||
![]()
mai poti si sa dai cu tamaie seara inainte sa te culci sau da dai cu apa sfintita prin camera. Si vezi daca e vreo diferenta.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 22:58:02 |
mi-e frica sa ma duc la spovedanie | mihai_m | Pocainta | 20 | 16.08.2010 00:53:40 |
Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 23:22:02 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 17:04:52 |
|