![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
:)) De it te mai lasi ca nu ramane pe piele, tatuajul iese cam greu.
Primii crestini se alegeau cu urme si rani ale persecutiilor, iar crestinul modern isi face singur urme.... de pierce si tatuaje. Apropo argumentul am gasit tatuajul care-mi trebuie e similar cu am gasit operatia estetica care-mi lipseste (fara ca ea sa fie necesara de fapt), e din acelasi registru in care de bunavoie si nefortat de imprejurari omul modifica ceva la el.
|
|||
|
|||
![]()
Si de IT te lasi greu :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Copiii mei vor sti ce e un tatuaj si un piercing, asaca daca voi fii intrebata lucruri legae desre tatuaj, le voi explica frumos adevarul. Ce e, de ce l-am facut, cum se face etc. Si daca o sa isi faca i ei la randul lor, no poblem, atata vreme cat nu si-l vor face din teribilism sau pe ascuns. Citat:
Ah, Alin, e fix problema mea ce o sa imi tatuez si unde.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Nu, nu, asta e chiar total neinteresant, intrebarea era alta, de ce? Care e utilitate pentru doza respectiva de suferinta, riscul ne-necesar de a capata o boala potential fatala, etc? Nu cred ca ar fi prea gresit daca cineva ar numi tatuajul - semn vizibil a unei suferinte interioare, desi evident, nu toti cei care sufera ajung sa-si faca tatuaje, unii se mai taie pur si simplu de exemplu, sau se multumesc cu un cercel in nas, limba, etc. sau se consuma in alte moduri. Exista pana la urma ceva rational, demn, pozitiv, util in toata povestea asta? Ca asa, poate sa mai vina cineva si sa zica "eu ma tai din cand in cand ca ..asa am eu chef si mi se pare normal". Pai ce poti sa zici decat "sa fii sanatos" da' aici discutam despre o doza de normalitate.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.10.2016 at 13:08:13. |
|
||||
|
||||
![]()
dar de ce trebuie sa fie ceva neaparat util sau necesar?
nu e necesar nici sa stam pe forumuri, dar o facem. nu sunt necesare multe lucruri, si totusi le avem. raspunsul la de ce-ul tau e pt ca imi plac tatuajele de cand ma stiu, iar acum stiu sigur ca nu era doar o faza din perioada adolescentei. nu e nici o motivatie maniaco depresiva sau mai stie eu de care. si nu o fac din vreo suferinta, din contra.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sub dorinta de a te tatua. Auzi "draga" esti la fel cum sunt aia :" O vai dar eu din totdeauna stiu ca sunt femeie, desi m-am nascut barbat. Acum stiu sigur ca nu era doar o faza din perioada adolescentei." Si vine dracu si isi inseamna din staulul de oi cu pecetea drageasca fiecaruia:tu,ala, ala, celalalt.Si uite asa unul se hotareste sa se tatueze si ii da dracu ideii ca din totdeauna a dorit asa ceva persoana respectiva.Nimic mai fals, prima strategie al nenorocitului asta incornorat este sa te faca sa crezi ca, gandurile lui sunt propriile tale ganduri. Asa cum spun sfintii parinti: increderea in ganduri este inceputul sfarsitului. Pune mana , du-te la duhovnic, spune ce ganduri te framanta, spovedeste-te si o sa vezi ca trece. Last edited by Copacel; 25.10.2016 at 14:06:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Si la necaz, dar mai ales la bucurie, se cuvine sa-I dam slava lui Dumnezeu si sa-I multumim.
12. Intrând într-un sat, L-au întâmpinat zece leproși care stăteau departe, 13. Și care au ridicat glasul și au zis: Iisuse, Învățătorule, fie-Ți milă de noi! 14. Și văzându-i, El le-a zis: Duceți-vă și vă arătați preoților. Dar, pe când ei se duceau, s-au curățit. 15. Iar unul dintre ei, văzând că s-a vindecat, s-a întors cu glas mare slăvind pe Dumnezeu. 16. Și a căzut cu fața la pământ la picioarele lui Iisus, mulțumindu-I. Și acela era samarinean. 17. Și răspunzând, Iisus a zis: Au nu zece s-au curățit? Dar cei nouă unde sunt? 18. Nu s-a găsit să se întoarcă să dea slavă lui Dumnezeu decât numai acesta, care este de alt neam? 19. Și i-a zis: Scoală-te și du-te; credința ta te-a mântuit. Bucuria de a fi devenit mama poate fi si bucuria altora, daca stii cum sa inmultesti binele pe care ti L-a facut Dumnezeu. Sunt multe modalitati prin care poti sa raspandesti iubirea care-ti umple sufletul.
36. Învățătorule, care poruncă este mai mare în Lege? 37. El i-a răspuns: Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu tot cugetul tău. 38. Aceasta este marea și întâia poruncă. 39. Iar a doua, la fel ca aceasta: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. 40. În aceste două porunci se cuprind toată Legea și proorocii. (Sfânta Evanghelie după Matei, cap. 22) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca nu isi constientizeaza intotdeuna si total motivatiile din spatele algerilor - nu e ceva rar, dar totodata nu este deloc in regula. "imi plac tatuajele" e o afirmatie simplista sau care sa implice sa-ti faci neaparat unul, multora le place fotbalul dar nu se omoara sa joace de exemplu, ai putea doar sa faci o colectie cu tatuajele altora, mult mai diversa si aspectuoasa decat 1-2 care ti le faci tu si poate nici nu-ti plac cum ies. Mai degraba ar trebui sa te intrebi de ce iti plac, ce iti sugereaza, etc. Si cu restul..n-ai de unde sa stii sigur, probabil trebuie sa mai treaca ceva ani pana sa-ti dai seama daca e o criza adolescentina intarziata sau nu, nici adolescentii nu-si dau seama ca le au, ei zic ca sunt maturi deja .. :) Si sa-ti faci un tatuaj la o varsta la care se presupune ca esti matur(a) e si mai ciudat ca la un adolescent, ala macar are niste scuze :) A ta este doar ca iti plac? Pai si adolescentul, cica tot asa, ca e "cool".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.10.2016 at 17:23:59. |
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ..............
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 16:35:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce ai bre, si pielea tatuata tot sanatoasa este.
Doar nu-si face "scarification" sau cum ii zice :) Chiar si aia tot piele sanatoase este..dupa ce se vindeca :)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.10.2016 at 22:52:23. |
![]() |
Tags |
tatuaje |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 |
Despe tatuaje! De ce este pacat? | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 97 | 03.02.2011 00:23:10 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 16:37:16 |
Tatuaje !!! | bodo1222 | Generalitati | 15 | 12.09.2010 15:37:11 |
|