![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Conform Bibliei, japonezii comit o mulțime de păcate.Atunci cum de nu-i pedepsește Dumnezeu. În afară de bombele atomice și de sentimentele anti-japoneze din China și Coreea (aceste sentimente și le-au făcut japonezii cu mâna lor, comițând atrocități), și cutremure (Japonia se află într-o zonă seismică) nu știu să se fi abătut prea multe nenorociri asupra Japoniei. Multă lume are o părere bună despre japonezi. Dacă așa stă treaba, mai pun o întrebare: dacă japoenzii au o situație așa de bună, de ce bizantinii și rușii, care erau mult mai credincioși ca japonezii au pățit atâtea năpaste?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
hahahahhahahahahahahahahhahahahhahhahahaha, chiar, buna intrebare, ahahhhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahha hahahahhahahahhahhahahah
Imi place ca un ortodox n-ar fi intrebat asa ceva, ii bun si un agnostic cateodata, pune punctul pe i |
|
|||
|
|||
![]()
Să dau ceva exemple, ca să știe toată lumea despre ce vobesc (e posibil ca nu toți să cunoască Japonia):
1) În Japonia homosexualitatea nu mai constituie o infracțiune încă de la 1868! 2) La nu se consideră a fi greșit să te căsătorești cu verișoara primară (tot nu am reușit dacă această interdicție se găsește sau nu în nou testament). Ca să fiu sincer, și eu sunt în unele cazuri de acord cu asta. 3) Prin desenele animate japoneze (anime) și benzile desante (manga) găsești chestii leagate de homosexualitate, transsexualitate (eu sunt fan Sailor Moon, care le conține pe ambele) 4) Am auzit că unii dintre japonezi se căsătoresc și conform credinței "tradioționale" (shinto și budism), dar și conform credinței creștine. Unii dintre ei chiar cred în toate 3. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cineva spunea ca Germania s-a pocait de atrocitatile comise in secolul trecut si de aceea Dumnezeu i-a sters pacatele si i-a permis sa evouleze in scurt timp de la ruine la civilizatia care se vede astazi. Romania cand se va pocai?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Asadar care sunt pacatele strigatoare la cer ale japonezilor, de sunt ei mai demni de focul vesnic decat rusii sau brazilienii? Atrocitati au comis si comit TOATE marile puteri si nu uita ca Japonia a fost un pol de putere si inflienta intr-o zona a lumii in care nu mai existau decat China si Coreea. Si au platit niponii cu varf si indesat, zic eu. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate Elom vezi ca era un articol de parintele Carstoiu privitor la povestirea lui Iov.
Satana e ingerul dreptatii. Dumnezeu doreste ca oamenii sa se indrepte nu doreste sa ii pedepseasca. Legea veche se daduse ca sa vada oamenii ca niciunul nu e fara pacat. Maica Domnului si Domnul nostru Iisus Hristos au fost singurii oameni care au respectat exact legea veche, in duhul ei nu in litera ei. Dupa venirea Domnului nostru Iisus Hristos Satana a fost alungat din ceruri si nu mai poate sa parasca pe oameni la Dumnezeu. Dumnezeu stie ce fac oamenii,normal,dar judecatile sale dumnezeiesti sunt adanc mult si nimeni nu le poate pricepe. Biserica marturiseste despre ele ca: "Doamne cela ce prin adancul intelepciunii cu iubirea de oameni toate le chivernisesti si ceea ce este de folos tuturor le daruiesti". |
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie rași de pe fața pământului. Una zic, și alta se înțelege.
Ce vroiam eu era să fac o comparație între suferința pe care au trebuit s-o îndure popoarele ortodoxe și cea pe care au trebuit s-o îndure popoarele neortodoxe/necreștine. De exemplu, românii și rușii, care sunt popoare ortodoxe au trebuit să îndure multe suferințe de-a lungul istoriei recente. Americanii, care sunt în schimb protestanți au dus-o bine mersi până acuma (până acuma... că acuma i-a lovit criza financiară) Vesticii, după 1880, (dacă excludem primul și al doile război mondial, criza din 1929-1933 și mișcările stundențești din anii '60) au dus-o și ei bine până acuma, deși cred că au fost mai păcătoși decât ortodocșii Japonezii, deși păcătoși conform "legilor" ortodoxe/creștine au ajuns să ne fascineze (eu sunt un exemplu). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Pe mine, unul, nu ma fascineaza, deci nu ne fascineaza. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Apostoli nu sunt nu numiti de neam iudeu,conform Sfintei Scripturi | mihailt | Generalitati | 13 | 02.03.2012 13:27:45 |
Exit poll conform cu tronsoanele orare standard | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 07.12.2009 14:43:03 |
Judecata de Apoi - de ce abia atunci? | sophia | Pocainta | 97 | 10.08.2009 22:00:17 |
modificare privilegii, conform Constitutiei | trandafiralb | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.02.2009 10:55:28 |
|